خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 23 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

7189 میلیارد تومان از مطالبات گندم‌کاران کردستان پرداخت شد - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 23 مرداد 1404 - 09:30
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان، گفت: تاکنون هفت هزار و 189 میلیارد تومان از مطالبات کشاورزان کردستانی پرداخت شده است.
پرداخت،مطالبات،كردستان،استان،كشاورزان،پول،سازمان

سعدی نقشبندی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم، درباره میزان پرداختی پول گندم‌کاران اظهار کرد: تاکنون هفت هزار و 189 میلیارد تومان از مطالبات کشاورزان کردستانی پرداخت شده است.
وی با اشاره به اینکه کل مطالبات گندم‌کاران کردستان 15 هزار و 532 میلیارد تومان است، افزود: درصد پرداخت شده، تاکنون 46 درصد بوده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان گفت: مبلغ پرداخت شده بابت 50 درصد مطالبات کشاورزان که تا تاریخ 16 مرداد اطلاعات آنها به بانک ارسال شده است.
نقشبندی از پیگیری پرداخت مابقی مطالبات گندم‌کاران خبر داد و تصریح کرد: از سازمان برنامه و بودجه کشور انتظار می‌رود که میزان مانده پول دسترنج کشاورزان کردستانی را هر چه سریع‌تر به شرکت بازرگانی دولتی ایران تخصیص دهد تا آنها نیز متناسب با آمار ثبت سامانه‌ای، پول این قشر تلاشگر را پرداخت کند.
به گزارش تسنیم، عصر روز 21 مردادماه جاری رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان در بازدید از خبرگزاری تسنیم اعلام کرد که یک ریال از 15.5 همت مطالبات گندم‌کاران کردستان پرداخت نشده است که پس از رسانه‌ای شدن موضوع که بازتاب زیاد در سطح کشور و استان داشت و پیگیری‌های لازم، پرداخت پول کشاورزان استان آغاز شد.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کردستان نیز دستور تسریع در پرداخت مطالبات کامل گندم‌کاران کردستانی را صادر کرد.
انتهای پیام/481/