خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۱۱ هزار ایرانی در مدینه حضور دارند/ آغاز اعزام زائران به مکه از امروز

فارس | فرهنگی و هنری | جمعه، 21 تیر 1398 - 22:28
رئیس سازمان حج و زیارت با اشاره به اینکه تاکنون ۱۱ هزار زائر ایرانی وارد مدینه منوره شده‌اند، گفت: از امروز اولین گروه زائران حج تمتع عازم مکه مکرمه می‌شوند.
زائران،حج،منوره،مدينه،مكرمه

رئیس سازمان حج و زیارت با اشاره به اینکه تاکنون ۱۱ هزار زائر ایرانی وارد مدینه منوره شده‌اند، گفت: از امروز اولین گروه زائران حج تمتع عازم مکه مکرمه می‌شوند.
علیرضا رشیدیان رئیس سازمان حج و زیارت در گفت‌وگو با خبرنگار حج و زیارت خبرگزاری فارس با اشاره به حضور زائران ایرانی حج تمتع در مدینه منوره گفت: امسال ۸۵ هزار و ۵۵۰ ایرانی به حج تمتع مشرف می‌شوند که نخستین گروه زائران خانه خدا از ۱۷ تیرماه به مدینه منوره مشرف شدند.
وی با بیان اینکه اعزام زائران حج‌ بیت‌الله الحرام از فرودگاه امام خمینی (ره) تهران آغاز شد، افزود: تاکنون حدود ۱۱ هزار ایرانی عازم مدینه منوره شده‌اند و از بعد از ظهر ۲۲ تیرماه اولین کاروان زائران خانه خدا از مدینه منوره به سمت مکه مکرمه حرکت می‌کند.
رشیدیان با اشاره به آمادگی پذیرایی از زائران حج بیت‌الله الحرام در مکه مکرمه، خاطر نشان کرد: تمامی تجهیزات و‌امکانات برای حضور زائران در مکه مکرمه آماده است و تیم اجرایی و پشتیبانی از یک هفته قبل برای پذیرایی از زائران در مکه‌مکرمه حضور یافته‌اند.
به گزارش فارس، اعزام زائران خانه خدا از ۱۷ تیرماه آغاز شد و تا ۱۴ مردادماه ادامه دارد.
همچنین عملیات بازگشت حجاج کشورمان نیز با ۳۶۱ پرواز از ۲۶ مرداد تا ۱۷ شهریور به مدت ۲۳ روز انجام می‌شود.
انتهای پیام/