سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

یونان گوآیدو را به عنوان رئیس‌جمهوری ونزوئلا به رسمیت شناخت

ایسنا | بین‌الملل | جمعه، 21 تیر 1398 - 20:32
وزارت امور خارجه یونان اعلام کرد که رهبر مخالفان ونزوئلا را به عنوان رئیس‌جمهوری این کشور به رسمیت شناخته است.
ونزوئلا،اعلام،كشور،موقت،ضددولتي

وزارت امور خارجه یونان اعلام کرد که رهبر مخالفان ونزوئلا را به عنوان رئیس‌جمهوری این کشور به رسمیت شناخته است.
به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آناتولی، وزارت امور خارجه یونان با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد، خوان گوآیدو، رهبر مخالفان ونزوئلا را که به دنبال تظاهرات ضددولتی، خود را «رئیس‌جمهوری موقت» این کشور اعلام کرده بود، به عنوان رئیس‌جمهوری این کشور به رسمیت می‌شناسند.
این وزارتخانه همچنین طی بیانیه خود ضمن درخواست راه‌حل سیاسی، مسالمت‌آمیز و دموکراتیک برای حل بحران ونزوئلا، از تلاش‌های اتحادیه اروپا برای حل این بحران اعلام حمایت کرده است.
ونزوئلا طی ماه‌های گذشته با تحولات سیاسی مهمی روبه‌رو بوده است.
خوان گوآیدو، رئیس مجلس ملی ونزوئلا ۲۳ ژانویه امسال به دنبال تظاهرات ضددولتی در کاراکاس، خود را «رئیس‌جمهوری موقت» این کشور اعلام کرد.
آمریکا، کانادا، کلمبیا، برزیل، آرژانتین، شیلی، پرو و پاراگوئه «ریاست‌جمهوری موقت» گوآیدو را به‌رسمیت شناخته‌اند.
انتهای پیام