خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 21 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بالوتلی: فقط یک رویا دارم، بازی برای رئال!

اعتماد | همه | سه شنبه، 21 مرداد 1404 - 13:59
مهاجم ایتالیایی جنجالی در گفت‌وگو با گاتزتا دلو اسپورت درباره رئال، حضور کوتاه در لاماسیا و وضعیت کنونی فوتبال صحبت کرد.
بازي،دلو،اسپورت،حسرت،ايتاليايي،مهاجم،مادريد

مهاجم ایتالیایی جنجالی در گفت‌وگو با گاتزتا دلو اسپورت درباره رئال، حضور کوتاه در لاماسیا و وضعیت کنونی فوتبال صحبت کرد.
کد خبر: 729374 | ۱۴۰۴/۰۵/۲۱ ۱۳:۴۸:۴۱
ورزش سه: ماریو بالوتلی در مصاحبه‌ای با گاتزتا دلو اسپورت به مرور مسیر حرفه‌ای، آرزوهای برآورده‌نشده و زندگی شخصی‌اش پرداخت.
او با حسرت از تجربه کوتاه خود در آکادمی بارسلونا (لاماسیا) یاد کرد: «خیلی زیبا بود.
با برادران دوس سانتوس، تیاگو آلکانتارا و بویان بودم.
فقط تکنیک آموزش می‌دادند، کنترل و پاس در لحظه، بدون تاکتیک.
رفتن به زمین لذت‌بخش بود.
آن تیم انگار غیرقانونی بود و بازی‌ها را ۱۵-۰ می‌بردیم.»
بالوتلی در آن دوره با زدن ۸ گل در سه بازی درخشید، اما به دلیل اختلافات مالی بین باشگاه و نمایندگانش، حضورش در لاماسیا قطع شد.
این مهاجم همچنین رویای فوتبالی خود را فاش کرد: «بازی برای رئال مادرید.می‌خواهم دو یا سه سال دیگر بازی کنم.
بعد، کنار برادرم انوک حرفه‌ام را تمام می‌کنم.
اما بله، رویایم بازی برای مادرید است.»
بالوتلی، متولد پالرمو، درباره وضعیت کنونی فوتبال نیز نظر داد و انتقاد کرد که تک‌به‌تک و خلاقیت کمتر تشویق می‌شود و از کمبود مهاجمان باکیفیت ایتالیایی گلایه کرد.
در حوزه شخصی، او اعتراف کرد که می‌توانست «تلاش بیشتری» در حرفه‌اش داشته باشد و حسرت فرصت‌های بیشتر در تیم ملی ایتالیا را دارد.