خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 21 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

لغو مجدد معافیت عوارض زیباسازی در تبریز

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 21 مرداد 1404 - 13:53
رئیس انجمن واحدهای رفاهی، پذیرایی و گردشگری آذربایجان شرقی، گفت: معافیت عوارض زیباسازی که پیش تر در شورای شهر تبریز مصوب شده بود دوباره لغو شده است.
گردشگري،رفاهي،واحدهاي،پذيرايي،تبريز،ماليات،درصدي،انتقاد،برق، ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، محمد علاقه‌بند، در کارگروه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی آذربایجان شرقی با بیان مجموعه‌ای از مشکلات صنف واحدهای رفاهی، پذیرایی و گردشگری آذربایجان‌شرقی، گفت: اداره برق، حق ترانزیت سال گذشته را در قبوض امسال اعمال کرده و در صورت عدم پرداخت، برق واحدها را قطع می‌کند.
وی گفت: بیش از یک‌سال و نیم است که می‌گویند مهلت معافیت 50 درصدی مالیات بر درآمد گردشگری به پایان رسیده و ما خواستار پیگیری جدی این موضوع هستیم.
رئیس انجمن واحدهای رفاهی، پذیرایی و گردشگری آذربایجان‌شرقی، با انتقاد از الزام واحدهای رفاهی به پرداخت مالیات بر ارزش افزوده، گفت: اخذ مالیات از مسافران منطقی نیست، در حالی که حذف این مالیات فقط شامل مهمانپذیرها شده و واحدهای رفاهی از آن بی‌بهره‌اند.
علاقه‌بند به عملکرد شهرداری نیز انتقاد داشت و گفت: با وجود دریافت عوارض از صنف ما، هیچ رسیدگی به ورودی مجتمع‌های رفاهی صورت نمی‌گیرد و حتی برای جمع‌آوری زباله‌ها نیز هزینه جداگانه مطالبه می‌شود.
وی، گفت: معافیت عوارض زیباسازی که پیش‌تر در شورای شهر مصوب شده بود نیز دوباره لغو شده است.
رئیس انجمن واحدهای رفاهی، پذیرایی و گردشگری آذربایجان‌شرقی، احیای رویدادهای «هفته آذربایجان» و «روز تبریز» در مردادماه را فرصتی برای رونق گردشگری داخلی دانست و پیشنهاد داد: در این مناسبت‌ها می‌توان تخفیف 25 درصدی و در روز تبریز تخفیف 50 درصدی در خدماتی مثل تاکسی و اتوبوسرانی ارائه کرد تا انگیزه سفر و بازدید افزایش یابد.
علاقه‌بند، با اشاره به مشکل ترافیک شب‌های تعطیل در محدوده سه‌راهی اهر به تهران، یادآور شد: طرح شبدر مسیر خاوران به سه‌راهی اهر که می‌تواند حداقل 40 درصد از حجم ترافیک را کاهش دهد، با وجود تصویب در ستاد سفر استانداری هنوز اجرایی نشده است.
وی، خواستار بازگشت استقلال معاونت گردشگری در شهرداری تبریز شد و گفت: از زمانی که این حوزه در معاونت فرهنگی و هنری ادغام شد، مشکلات متعددی برای فعالان گردشگری ایجاد شده است.
رئیس انجمن واحدهای رفاهی، پذیرایی و گردشگری آذربایجان‌شرقی، با انتقاد از قطعی‌های مکرر و بی‌برنامه برق گفت: این خاموشی‌ها نه‌تنها موجب نارضایتی مسافران شده بلکه آسیب جدی به تجهیزات و خدمات رستوران‌ها وارد می‌کند.
انتهای پیام/