نمایش 55 اثر از هنرمندان استان مرکزی در نمایشگاه عکس عاشوراییان
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی، گفت: نمایشگاه عکس عاشوراییان در فرهنگسرای آیینه اراک گشایش یافت. در این نمایشگاه 55 اثر از 38 هنرمند استان مرکزی در تکنیک های مختلف به نمایش گذاشته شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، نمایشگاه عکس عاشوراییان با حضور مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی و جمعی از هنرمندان رشته هنرهای تجسمی در فرهنگسرای آیینه اراک گشایش یافت.
علی ایزدی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی در آیین افتتاحیه این نمایشگاه با تسلیت به مناسبت ایام اربعین حسینی گفت: در این نمایشگاه 55 اثر از 38 هنرمند استان مرکزی در تکنیکهای رنگ روغن، اکرولیک، مدادرنگ، آبرنگ، گواش، سیاه قلم و تکنیکهای دیجیتال آرت، عکاسی و تایپوگرافی به نمایش گذاشته شده است.
وی افزود: هدف ما از برگزاری چنین نمایشگاهی تبیین اهداف و پیام عاشورا و واقعه کربلا است تا با به تصویر کشیدن اتفاقات کربلا، این قیام و اهداف آن را برای نسلهای آینده تبیین کنیم.
ایزدی تصریح کرد: آثار ارائه شده از هنرمندان با موضوع عزاداریها و جلوههایی از واقعه عاشورا به منظور ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و انتقال فرهنگ عاشورایی به نسل های آینده برگزار شده است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی خاطر نشان کرد: نمایشگاه عکس عاشوراییان از بیستم تا بیست و ششم مردادماه امسال در نگارخانه استاد اسماعیل آشتیانی برپا است و علاقهمندان میتوانند از آثار هنرمندان بازدید کنند.
انتهای پیام/711/