خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 21 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

محصولات آرایشی و بهداشتی ایرانی می‌تواند با برندهای خارجی رقابت کند - تسنیم

تسنیم | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 21 مرداد 1404 - 10:30
مدیر کل فرآورده های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت: ایران در سال های اخیر با ارتقای کیفیت و ایمنی تولیدات داخلی، به سطحی رسیده که می تواند با بسیاری از برندهای خارجی رقابت کند.
محصولات،توليد،برندهاي،آرايشي،بهداشتي،تأمين

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، محمود آل‌بویه با اشاره به توانمندی ایران در تولید محصولات آرایشی و بهداشتی با کیفیت رقابتی، گفت: بخش قابل توجهی از نیاز بازار امروز از طریق تولید داخل و محصولات تحت لیسانس برندهای معتبر جهانی تأمین می‌شود.
وی یادآور شد که از سال 1397 و در پی اولویت‌بندی تخصیص ارز و حمایت از تولید داخل، واردات رسمی بخش زیادی از محصولات آرایشی و بهداشتی از سوی وزارت صمت ممنوع شده است.
این تصمیم با هدف کاهش خروج ارز و تقویت تولیدکنندگان داخلی اتخاذ شد اما نبود برخی برندهای پرمصرف خارجی در بازار رسمی، زمینه قاچاق و ورود غیرمجاز این کالاها را فراهم کرده است.
مدیرکل فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی افزود: برخی برندهای ایرانی اکنون در حوزه کیفیت، ایمنی و اثربخشی به سطحی رسیده‌اند که توان رقابت با نمونه‌های خارجی را دارند.
در صورت تأمین مواد اولیه مرغوب، کاهش هزینه ماشین‌آلات و رفع محدودیت‌های تبلیغاتی، می‌توان بسیاری از محصولات خارجی را با نمونه‌های داخلی جایگزین کرد.
آل‌بویه همچنین به نقش تولید تحت لیسانس اشاره کرد و گفت این روند توانسته بخشی از نیاز بازار را با محصولات ضابطه‌مند و با کیفیت تأمین کند.
انتهای پیام/