خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دو آزادکار ایران فردا به میدان می‌روند/ محک جدی شاگردان محمدی

مهر | ورزشی | جمعه، 21 تیر 1398 - 19:13
عباس فروتن و علی شعبانی نمایندگان ایران در وزن ۹۷ کیلوگرم رقابت‌های بین‌المللی کشتی آزاد جام یاشاردوغو بر اساس قرعه‌کشی انجام شده برای این وزن فردا به مصاف حریفان خود می‌روند.
مصاف،كيلوگرم،تركيه،فروتن،حريف

به گزارش خبرگزاری مهر، مراسم قرعه کشی اوزان ۷۴، ۸۶، ۹۲ و ۹۷ کیلوگرم رقابت های بین المللی کشتی آزاد جام یاشاردوغو ترکیه بعدازظهر امروز برگزار شد که دو نماینده کشورمان در وزن ۹۷ کیلوگرم حریفان خود را شناختند.
در وزن ۹۷ کیلوگرم که ۱۱ نفر حضور دارند، علی شعبانی در دور نخست به مصاف آبراهام کونیدو روآنو از ایتالیا می رود.
وی در صورت غلبه بر این حریف در دور دوم به مصاف فاتح یاشارلی از ترکیه خواهد رفت.
عباس فروتن نیز پس از استراحت در دور اول، در دور دوم با پاولو اولینیک از مجارستان مبارزه می کند.
فروتن در صورت پیروزی بر این حریف در دور بعد به مصاف برنده دیدار کایل اسنایدر قهرمان المپیک و جهان از آمریکا و شاهین از ترکیه می رود.
مسابقات نمایندگان کشورمان از صبح فردا (شنبه) برگزار می شود.