خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 20 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

طرد 1110 تبعه غیرمجاز از چهارمحال و بختیاری

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 20 مرداد 1404 - 13:35
معاون دادگستری چهارمحال و بختیاری گفت: در 140 روز نخست سال جاری، تعداد یک هزار و 110 تبعه غیرقانونی بیگانه در 12 حوزه قضایی شناسایی، جمع آوری و جهت طرد از کشور به اردوگاه منتقل شدند.
اتباع،طرد،شناسايي،استان،بيگانه،قضايي،چهارمحال،بختياري،پيشگيري

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، سیدمحمد موسوی امروز در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: با تلاش دستگاه‌های‌ قضایی، امنیتی و انتظامی استان چهارمحال و بختیاری، در 140 روز نخست سال 1404، تعداد یک هزار و 110 تبعه غیرقانونی بیگانه در 12 حوزه قضایی شناسایی، جمع‌آوری و جهت طرد از کشور به اردوگاه منتقل شدند.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان چهارمحال و بختیاری گفت: طرح شناسایی، جمع‌آوری و طرد اتباع بیگانه‌ی غیرمجاز با محوریت حفظ امنیت ملی و صیانت از جان و مال شهروندان، در سطح استان با جدیت در حال اجراست.
موسوی افزود: در این طرح که با همکاری دستگاه قضایی، نیروی انتظامی و دستگاه‌های امنیتی عملیاتی شده، اتباع خارجی فاقد مدارک قانونی پس از شناسایی و جمع‌آوری، جهت انجام اقدامات قانونی و طی شدن روند طرد ایشان به اردوگاه مراقبتی منتقل می‌گردند.
وی با اشاره به احتمال سوءاستفاده عوامل بیگانه از حضور غیرقانونی برخی اتباع در کشور عنوان کرد: این اقدامات در راستای پیشگیری از وقوع جرم نیز طراحی شده و با قاطعیت ادامه می‌یابد.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان چهارمحال و بختیاری از تداوم طرح شناسایی، جمع‌آوری و طرد اتباع غیر مجاز در سطح استان خبر داد و گفت: اجرای طرح‌های شناسایی، دستگیری و طرد اتباع ناظر به اتباع بیگانه‌ای است که فاقد مجوزات لازم هستند.
وی با بیان اینکه «بیشترین تبعه‌ی غیرمجاز بیگانه، در حوزه قضایی بروجن شناسایی و طرد شده‌اند» خاطرنشان کرد: در راستای ممنوعیت به‌کارگیری اتباع توسط کشاورزان، کارفرمایان و اصناف مختلف و حسب مواد 120 و 181 قانون کار، اشتغال اتباع بیگانه ممونع بوده و در صورت به‌کارگیرى، مجازات موضوع بند ج ماده 11 قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت و ماده ١٨١181 قانون کار در خصوص کارفرمایان خاطى اعمال می‌شود.
انتهای پیام/7540/