همدان در جنگ تحمیلی اخیر 56 شهید تقدیم انقلاب کرد
فرمانده سپاه همدان، گفت: در 50 روز اخیر و به ویژه در 12 روز اصلی جنگ، استان همدان نقش بسیار مهمی ایفا کرد و بیش از 56 شهید عزیز تقدیم انقلاب شده است. حضور و همراهی شما خبرنگاران عزیز در بازتاب اخبار، مراسم و فضای امیدبخش مردم، قابل تقدیر و تشکر است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان ، سردار مظاهر مجیدی، فرمانده سپاه استان همدان، در مجمع سالانه اعضای بسیج رسانه استان همدان ضمن تبریک روز بزرگ خبرنگار به تمامی فعالان این عرصه، گفت: خداوند به شما عزت دهد تا بتوانید رسالت بزرگ شهدای خبرنگار، بهویژه 12 شهید گرانقدر جنگ 12 روزه را با قدرت و توان مضاعف ادامه دهید.
وی همچنین با عرض تسلیت به فرماندهان و دانشمندان هستهای کشور، حضور استاندار محترم و دیگر مسئولان استانی را گرامی داشت و از همه اعضای بسیج رسانه و خبرنگاران بابت تلاشهایشان قدردانی کرد.
فرمانده سپاه همدان در ادامه با اشاره به نقش بیبدیل خبرنگاران در جنگ 12 روزه و جنگ غزه عنوان کرد: همکاران شما ثابت کردند که در خط مقدم دفاع از مظلومیت مردم فلسطین و همچنین مردم ایران حضور دارند.
بیش از 200 شهید خبرنگار در این راه تقدیم شده است و این امر نشان از آزادمنشی و آزادمردی مردم ما دارد.
مجیدی افزود: زمانی که خبرنگار در ساختمان صدا و سیما در تهران مشغول پوشش اخبار جنگ است، این نشانه اقتدار و عظمت ملت ماست.
وی با تاکید بر اهمیت بیان حقیقت جنگ 12 روزه و تلاش برای روشن کردن اصل موضوع در افکار عمومی، گفت: دشمن با بهانهجویی و اطلاعات غلط، جنگ 12 روزه را آغاز کرد اما امروز با تدابیر رهبر معظم انقلاب و هدایتهای ایشان، تکلیف برای همه اقشار جامعه روشن است.
فرمانده سپاه همدان ادامه داد: باید بیشتر روی ریشههای این جنگ کار کنیم تا نسل امروز و آینده بهتر بفهمند دشمن چقدر در برآورد خود اشتباه کرده بود.
مجیدی به نقش مهم مردم در مقابله با اهداف دشمن اشاره و بیان کرد: دشمن امید داشت با شروع این جنگ بتواند از عوامل داخلی استفاده کرده و نظام را به چالش بکشد، اما دیدیم که مردم با حضور پرشور و جانانه، ضمن دفاع از انقلاب و رهبری، عظمت واقعی خود را نشان دادند.
وی از نقشآفرینی استان همدان در این جنگ تقدیر کرد و گفت: در حدود 50 روز اخیر و به ویژه در 12 روز اصلی جنگ، استان همدان نقش بسیار مهمی ایفا کرد و بیش از 56 شهید عزیز تقدیم انقلاب شده است.
حضور و همراهی شما خبرنگاران عزیز در بازتاب اخبار، مراسم و فضای امیدبخش مردم، قابل تقدیر و تشکر است.
فرمانده سپاه همدان ضمن ابراز امیدواری به تداوم این همدلی و تلاش، از همه خبرنگارانگفت: امیدوارم بتوانید با قوت و انگیزه بیشتری به رسالت خود عمل کنید.
انتهای پیام/