خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 17 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بلژیک سفیر اسرائیل را احضار کرد

اعتماد | همه | جمعه، 17 مرداد 1404 - 17:58
وزیر امور خارجه بلژیک امروز (جمعه) سفیر اسرائیل در بروکسل را در اعتراض به برنامه‌های تل‌آویو برای اشغال شهر غزه و گسترش شهرک‌سازی‌ها در سرزمین‌های فلسطینی احضار کرد.
بلژيك،رژيم،اسرائيل،وزير،صهيونيستي،خارجه،غزه

وزیر امور خارجه بلژیک امروز (جمعه) سفیر اسرائیل در بروکسل را در اعتراض به برنامه‌های تل‌آویو برای اشغال شهر غزه و گسترش شهرک‌سازی‌ها در سرزمین‌های فلسطینی احضار کرد.
کد خبر: 728549 | ۱۴۰۴/۰۵/۱۷ ۱۷:۲۹:۲۱
«ماکسیم پروو»، وزیر امور خارجه بلژیک در بیانیه‌ای اعلام کرد که «ادیت روزنزویگ-ابو» سفیر رژیم صهیونیستی در بلژیک پس از تصمیم اسرائیل در اشغال غزه و کنترل نظامی این باریکه احضار شده است.
به گزارش ایسنا؛ به نقل از خبرگزاری آناتولی، وی در ادامه گفت که می‌خواهد «نارضایتی کامل خود را از این تصمیم و همچنین از ادامه استعمار اسرائیل» در سرزمین‌های فلسطینی ابراز کند و افزود که هدف، اکنون «حمایت قاطع از لغو این نیت‌ها» است.
وزیر امور خارجه بلژیک همچنین این اقدام رژیم صهیونیستی را «غیرقابل قبول و مغایر با قوانین بین‌المللی» خواند و از اسرائیل خواست تا برنامه‌های خود را لغو کند.
او همچنین از گسترش مداوم شهرک‌سازی‌های اسرائیل، از جمله احیای پروژه جنجالی E۱ در قدس شرقی و تلاش‌های اخیر کنست برای پیشبرد الحاق کرانه باختری انتقاد کرد.
در بیانیه وزیر خارجه بلژیک همچنین آمده است: «تمام این اقدامات جمعی که احتمالا منجر به محو فلسطین از نقشه جهان می‌شود، غیرقابل قبول و مغایر با قوانین بین‌المللی، قطعنامه‌های سازمان ملل و تصمیمات دیوان بین‌المللی دادگستری است.»
این در حالی است که دفتر نخست وزیری رژیم صهیونیستی امروز اعلام کرد که کابینه امنیت این رژیم پیشنهاد بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی را در اشغال شهر غزه تایید کرده است.