خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سقوط زن ۳۵ ساله در یک چاه

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | جمعه، 21 تیر 1398 - 13:25
سخنگوی سازمان آتشنشانی شهرداری تهران درباره سقوط زن ۳۵ ساله در یک چاه در مسیر شرق به غرب جاده قدیم جاجرود خبر داد.
چاه،آتش،محل،ملكي،سقوط،جوان،شهرداري

ملکی خبر داد؛
جلال ملکی سخنگوی سازمان آتشنشانی شهرداری تهران در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره سقوط در چاه واقع در مسیر شرق به غرب جاده قدیم جاجرود بعد از پلیس راه اظهار کرد: ساعت ۱:۵۸ بامداد امروز، احتمال سقوط فردی به داخل چاه به سامانه ١٢۵ آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران اعلام شد که بلافاصله دو ایستگاه به آدرس شرق به غرب جاده قدیم جاجرود بعد از پلیس راه، اعزام شدند.
ملکی بیان کرد: این محدوده خارج از حوزه استحفاظی شهرداری تهران بود، اما آتش نشانان به عنوان نیروی کمکی به محل اعزام شدند و ساکنان ابتدای خیابان فرعی در این محدوده در محل حاضر بودند و ادعا کردند که از یک خانم جوان ٣۵ ساله خبری ندارند، با توجه به وجود دو حلقه چاه نا ایمن و بدون درپوش مناسب در این محل، در یکی از آن‌ها سقوط کرده باشد.
سخنگوی سازمان آتش نشانی بیان کرد: آتش نشانان ایمنی‌سازی‌های لازم را انجام دادند و یکی از نیرو‌ها وارد چاه شد که در همان دقایق اولیه بدن بی‌جان این زن جوان را در اولین چاه که حدود ٢۵ متر عمق داشت، پیدا کردند.
وی خاطرنشان کرد: این عملیات ساعت ۳:۳۶ دقیقه به پایان رسید و آتش‌نشانان محل حادثه را به مقصد ایستگاه‌های خود ترک کردند.
انتهای پیام/