خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 16 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ترامپ از پیشرفت در مذاکرات با روسیه استقبال کرد /کاخ سفید اعلام کرد: تحریم‌های ثانویه همچنان در دستور کار است

اعتماد | همه | چهارشنبه، 15 مرداد 1404 - 22:40
دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا دیدار استیو ویتکاف فرستاده ویژه خود به مسکو را با ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه بسیار سازنده توصیف و اعلام کرد که در روزها و هفته‌های آینده برای پایان جنگ اوکراین تلاش خواهیم کرد.
روسيه،آمريكا،رئيس،ديدار،جمهوري،روز،اوكراين،پوتين،اعمال،جنگ،ا ...

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا دیدار استیو ویتکاف فرستاده ویژه خود به مسکو را با ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه بسیار سازنده توصیف و اعلام کرد که در روزها و هفته‌های آینده برای پایان جنگ اوکراین تلاش خواهیم کرد.
کد خبر: 728269 | ۱۴۰۴/۰۵/۱۵ ۲۲:۳۹:۱۲
دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا دیدار استیو ویتکاف فرستاده ویژه خود به مسکو را با ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه بسیار سازنده توصیف و اعلام کرد که در روزها و هفته‌های آینده برای پایان جنگ اوکراین تلاش خواهیم کرد.
به گزارش ایرنا، دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا روز چهارشنبه به وقت گفت: «استیو ویتکاف فرستاده ویژه من به تازگی دیدار بسیار سازنده‌ای با ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه داشت.
پیشرفت بزرگی حاصل شد!»
ترامپ تصریح کرد: «پس از این دیدار من برخی از متحدان اروپایی خود را در جریان گذاشتم.
همه بر توافق دارند که این جنگ باید به پایان برسد و ما در روزها و هفته‌های آینده برای این هدف تلاش خواهیم کرد.»
همزمان، کاخ سفید روز چهارشنبه به وقت محلی با انتشار بیانیه ای با عنوان «صدور فرمان اجرایی درباره مقابله با تهدیدهای دولت فدراسیون روسیه علیه ایالات متحده» اعلام کرد که ترامپ در پاسخ به این تهدید، فرمانی اجرایی امضا کرد که از سیاست تجاری برای فشار آوردن به روسیه جهت توقف جنگ با اوکراین استفاده می‌کند.
رئیس جمهوری آمریکا با بیان تداوم وضعیت اضطراری ملی علیه مسکو، اعلام کرد که اقدامات روسیه «تهدیدی غیرمعمول و فوق‌العاده» برای امنیت ملی آمریکا است.
در این فرمان آمده است: من اطلاعات بیشتری از مقامات ارشد مختلف در مورد اقدامات دولت روسیه در رابطه با وضعیت اوکراین و موارد دیگر دریافت کرده‌ام.
پس از بررسی این اطلاعات جدید، متوجه شدم که وضعیت اضطراری ملی شرح داده شده در فرمان اجرایی ۱۴۰۶۶ همچنان ادامه دارد و اقدامات و سیاست‌های دولت روسیه همچنان تهدیدی غیرمعمول و فوق‌العاده برای امنیت ملی و سیاست خارجی آمریکا است.
ترامپ به منظور «مقابله با وضعیت اضطراری ملی»، تعرفه جدیدی را بر واردات کالا از هند به عنوان جریمه‌ای برای خرید نفت فدراسیون روسیه اعمال کرد.
علاوه بر تعرفه ۲۵ درصدی که ترامپ هفته گذشته اعلام کرد و از پنجشنبه آغاز می‌شود، ۲۵ درصد تعرفه اضافی نیز در اواخر ماه اوت اعمال خواهد شد.
این تعرفه‌های واردات کالا از هند را به ۵۰ درصد می‌رساند.
این دستور اجرایی ترامپ از دولت آمریکا می خواهد تا سایر کشورهایی را که از روسیه نفت وارد می‌کنند، شناسایی کرده و مشخص کند که آیا آنها نیز باید با تعرفه‌های مشابه مواجه شوند یا خیر.
کاخ سفید: تحریم‌های جدید علیه نفت روسیه جمعه اجرا می‌شود
یک مقام کاخ سفید نیز روز چهارشنبه به وقت محلی به خبرگزاری انگلیسی رویترز گفت که دیدار استیو ویتکاف فرستاده ویژه آمریکا با ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه در مسکو در روز چهارشنبه به خوبی پیش رفت، اما واشنگتن همچنان قصد دارد تحریم‌های «ثانویه» را در روز جمعه اعمال کند.
این مقام کاخ سفید گفت: «روس‌ها مشتاق ادامه تعامل با آمریکا هستند.
انتظار می‌رود تحریم‌های ثانویه همچنان روز جمعه اجرا شوند.»
آمریکا قصد دارد خریداران نفت روسیه را تحریم کند.
ویتکاف در یک ماموریت فوری برای دستیابی به پیشرفت در جنگ ۳.۵ ساله، حدود سه ساعت با پوتین دیدار کرد.
ترامپ همچنین تهدید کرده است که در صورت عدم اقدام برای پایان جنگ در اوکراین، تعرفه‌های بیشتری بر کالاهای روسی اعمال خواهد کرد.
دیدار فرستاده ترامپ با پوتین در حالی انجام شد که ترامپ ۱۴ ژوئیه (۲۳ تیر)، مهلت ۵۰ روزه برای توافق در مورد حل مناقشه اوکراین را اعلام کرد و افزود که اگر توافقی حاصل نشود، او ۱۰۰ درصد تعرفه بر مسکو و شرکای تجاری آن اعمال خواهد کرد.
رئیس جمهوری آمریکا در ۲۹ ژوئیه (۷ مرداد) نیز گفت که این مهلت را به ۱۰ روز کاهش می‌دهد.
او ۵ اوت (۱۴ مرداد)، خاطرنشان کرد که آمریکا بعداً تصمیم خواهد گرفت که آیا این محدودیت‌ها را اعمال کند یا خیر.
به گفته ترامپ، گام‌های بعدی واشنگتن به نتیجه مذاکرات ویتکاف بستگی دارد.