خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 15 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هشدار آلودگی هوا در خوزستان؛ ۷ شهر در وضعیت قرمز

اعتماد | همه | چهارشنبه، 15 مرداد 1404 - 14:12
ساعت ۱۲ ظهر امروز چهارشنبه شاخص کیفیت هوای هفت شهر خوزستان در وضعیت ناسالم برای همه گروه‌ها (قرمز) و هشت شهر در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس (نارنجی) قرار گرفت.
شهرهاي،وضعيت،ناسالم،حساس،هواي،گزارش

کد خبر: 728207 | ۱۴۰۴/۰۵/۱۵ ۱۴:۰۷:۲۶
شاخص کیفیت هوا (AQI) در شهرهای ماهشهر (۱۷۵)، بهبهان (۱۶۷)، هندیجان (۱۶۰)، دشت آزادگان و هویزه (۱۵۷)، آغاجاری و اندیمشک (۱۵۵)، و ملاثانی (۱۵۳) در وضعیت قرمز و ناسالم برای همه گروه‌های سنی ثبت شد.
به گزارش مهر، همچنین، شهرهای اهواز (۱۴۸)، هفتکل (۱۳۶)، آبادان و دزفول (۱۳۵)، شوش و گتوند (۱۲۰)، امیدیه (۱۰۸)، و شادگان (۱۰۲) در وضعیت نارنجی و ناسالم برای گروه‌های حساس قرار دارند.
بر اساس این گزارش، شهرهای باغملک، دهدز، رامهرمز، لالی، و مسجدسلیمان هوای قابل قبول را تجربه کردند، در حالی که اندیکا تنها شهر خوزستان با هوای پاک بود.
مقامات محیط‌زیست به گروه‌های حساس، از جمله کودکان، سالمندان و بیماران قلبی و تنفسی، توصیه کرده‌اند از فعالیت‌های طولانی در فضای باز خودداری کنند.
تداوم آتش‌سوزی در تالاب هورالعظیم و فعالیت صنایع آلاینده از عوامل اصلی این وضعیت عنوان شده است.