خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 15 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پروژه انتقال آب از زیاران قزوین به تهران تا پانزده مهر انجام می‌شود

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | چهارشنبه، 15 مرداد 1404 - 14:00
مدیر عامل آبفا گفت: پروژه انتقال آب از زیاران قزوین به تهران تا پانزده مهر انجام می‌شود و ۵ متر مکعب بر ثانیه به آب تهران اضافه می‌کند.
پروژه،آب،تهران،نيرو،خواهد_رسيد

باشگاه خبرنگاران جوان؛ کیمیا قلی‌پور - هاشم امینی، مدیرعامل آبفای در رسانه ملی گفت: پروژه ویژه‌ای در مجموعه وزارت نیرو در حال اجراست که همکاران ما در شرکت آب نیرو مسئولیت آن را بر عهده دارند.
این پروژه از اسفند ماه سال گذشته با ورود آقای رئیس‌جمهور سرعت بیشتری گرفته است و می‌تواند بخشی از ناترازی آبی که در تهران داریم و نگرانی‌مان از کاهش سطح سد‌های تهران را حل کند.
او افزود: این پروژه، انتقال آب از زیاران است که قرار است ۵ متر مکعب بر ثانیه به آب تهران اضافه کند.
همچنین، وزارت نیرو پروژه میان‌مدت دیگری را نیز در دست اجرا دارد که شامل نشریه سد لار است و این پروژه موجب افزایش حجم آبی در دسترس ما در تهران خواهد شد.
او گفت: آب حاصل از این پروژه به کرج خواهد رسید لازم به ذکر است که تا ۱۵ مهرماه این آب به تهران خواهد رسید، اما باید توجه داشته باشیم که این روش تأمین آب ما را به ناکجاآباد می‌برد و ممکن است ما را دچار مشکلات بیشتری کند.