خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 14 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اقدام صهیونیست‌ها برای تخریب خانه یک فلسطینی در آستانه مراسم عروسی فرزندش - تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | سه شنبه، 14 مرداد 1404 - 16:53
همزمان با آماده شدن یک خانواده فلسطینی در شهرک «حزما»، واقع در شمال شرق قدس اشغالی برای برگزاری مراسم ازدواج فرزندشان، نظامیان رژیم صهیونیستی با یورش به خانه این خانواده به آنها یک ساعت مهلت دادند تا این خانه را قبل از آغاز روند تخریب، تخلیه کنند.
خانواده،نظاميان،تخريب،فلسطيني،صهيونيست،مراسم،اعضاي،خانه،تسنيم

«لمی ابوحلو»، خبرنگار خبرگزاری تسنیم در کرانه باختری گزارش داد همزمان با آماده شدن یک خانواده فلسطینی در شهرک «حزما»، واقع در شمال شرق قدس اشغالی برای برگزاری مراسم ازدواج فرزندشان، نظامیان رژیم صهیونیستی با یورش به خانه این خانواده به آنها یک ساعت مهلت دادند تا این خانه را قبل از آغاز روند تخریب، تخلیه کنند.
.
نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی با حمایت لودرها به خانه «احمد فائز صبیح الخطیب»، شهروند فلسطینی ساکن در منطقه «البیادر» شهرک حزما هجوم آوردند و به اعضای این خانواده یک ساعت فرصت دادند تا این ساختمان را تخلیه کنند.
این خانواده پس از مشاهده لودرهای ارتش اسرائیل با مقاومتی جانانه تلاش کردند تا مانع از اجرای طرح تخریب خانه‌شان شوند.
قرار بود مراسم ازدواج پسر این خانواده فلسطینی امشب در همین ساختمان برگزار شود.
در نتیجه درگیری نظامیان صهیونیست با اعضای این خانواده نظامیان صهیونیست اقدام به شلیک گاز اشک‌آور به سمت معترضین کردند که این امر منجر به مصدومیت ده‌ها نفر از اعضای این خانواده اعم از زن و مرد، پیر و جوان و برخی مهمانان مراسم عروسی امشب شد.
مشاهدات خبرنگار تسنیم حاکی از آن است که نظامیان صهیونیست با گزارش مقاومت شجاعانه این خانواده فلسطینی در برابر تخریب منزلشان به پایگاه نظامی محل خدمت خود در انتظار دستور مقامات مافوق خود هستند تا در مورد ادامه روند تخریب و یا توقف آن تصمیم2گیری شود.
انتهای پیام/