خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 15 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اسرای اسرائیل مانند مردم غزه درحال تجربه قحطی هستند

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | سه شنبه، 14 مرداد 1404 - 13:06
یکی از رهبران حماس تاکید کرد که به دلیل بستن گذرگاه‌ها توسط اسرائیل و جلوگیری از ورود آب و غذا، اسرای اسرائیلی مانند مردم غزه در قحطی هستند.
غزه،اسراي،حمدان،رژيم،اسرائيل،حماس،نوار،مقاومت،تجربه

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - اسامه حمدان، یکی از رهبران حماس تاکید کرد که رژیم تروریستی اسرائیل به دلیل سرسختی و طفره رفتن از رسیدن به توافق آتش‌بس، مسئولیت کامل جان همه اسرای خود در غزه را بر عهده دارد.
وی تأکید کرد که اسرای رژیم اسرائیل همان چیز‌هایی را تجربه می‌کنند که مردم غزه درحال تجربه آن هستند.
حمدان افزود: «در عین حال، نتانیاهو که تحت تعقیب دادگاه کیفری بین‌المللی است، مسئولیت وضعیت اویاتار دیوید، سرباز اسیر صهیونیستی را به دلیل تشدید محاصره و گرسنگی و جلوگیری از رسیدن غذا، آب و دارو به نوار غزه بر عهده دارد.»
حمدان خاطرنشان کرد: «جهان از ۷ اکتبر ۲۰۲۳، علاوه بر اعترافات و شهادت‌های اسرای آزاد شده دشمن، شاهد رفتار انسانی با مقاومت از ۷ اکتبر ۲۰۲۳، در طول اسارتشان با آنها بوده است.
مقاومت همواره به روشنی بیان کرده است که آنها همان چیزی را می‌خورند که مردم محاصره شده و گرسنه غزه می‌خورند و همان چیزی را می‌نوشند که آنها می‌نوشند.»
این مقام حماس افزود: «رفتار مقاومت با اسرای صهیونیست مطابق با ارزش‌ها و اصول مدارا در اسلام و مطابق با در دسترس بودن نیاز‌های بشردوستانه برای مردم ما در نوار غزه است.»
حمدان همچنین توضیح داد که اسرای اسرائیلی همان شرایطی را تجربه می‌کنند که مردم غزه دارند، در حالی که رژیم فاشیست اسرائیل فجیع‌ترین اشکال شکنجه، انتقام وحشیانه، تحقیر و کشتار تدریجی را علیه اسرای فلسطینی در زندان‌های خود اعمال می‌کند.
این رهبر حماس همچنین از شورای امنیت سازمان ملل خواست تا تصمیمات روشن و الزام‌آوری در مورد رژیم اسرائیل برای توقف جنگ نابودی، عقب‌نشینی از نوار غزه، باز کردن گذرگاه‌ها به روی کمک‌های بشردوستانه و پایان دادن به نقض حقوق اسرا اتخاذ کند.
منبع: عربی ۲۱