خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 10 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وزش باد شدید موقتی طی ۵ روز آینده در جنوب کشور و هرمزگان

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | پنجشنبه، 09 مرداد 1404 - 20:06
مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت:در پنج روز آینده در جنوب کرمان و ارتفاعات هرمزگان تداوم دارد.
آينده،روز،گردوخاك،باد،كاهش

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محبوبه کباری - صادق ضیائیان مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی کشور از وزش باد همراه با گردوخاک و کاهش کیفیت هوا در بیشتر مناطق کشور خبر داد.
وی ادامه داد: امشب در برخی نقاط از اردبیل، آذربایجان‌ شرقی، آذربایجان‌ غربی، مازندران، البرز، تهران، افزایش ابر، رگبار و رعدوبرق همراه با وزش باد شدید موقت و گردوخاک دارد.
این وضعیت در پنج روز آینده در جنوب کرمان و ارتفاعات هرمزگان تداوم دارد.
او بیان کرد: در پنج روز آینده نیمه شرقی کشور و استان‌های خراسان‌ شمالی، خراسان‌ رضوی، خراسان‌ جنوبی، سیستان و بلوچستان، مرکز و جنوب و جنوب‌ غرب و دامنه جنوبی البرز مرکزی در برخی از ساعت‌ها باد و گردوخاک، کاهش دید و کاهش کیفیت هوا پیش‌بینی شده است.
ضیائیان توضیح داد: در سه روز آینده خلیج فارس و در پنج روز آینده دریای عمان مواج و متلاطم می‌شود.