خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 10 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

چرت زدن ترامپ در یک نشست زنده در کاخ سفید+ فیلم

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | پنجشنبه، 09 مرداد 1404 - 17:29
ویدیویی از ترامپ منتشر شده که نشان می‌دهد او در یک نشست رسمی با وزیر بهداشت آمریکا در مقابل دوربین‌ها درحال چرت زدن است.
اوز،دونالد،چشمان،رويداد،جو،جمهور،آمريكا

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در جریان یک رویداد تلویزیونی در کاخ سفید با عنوان «بازسازی دوباره فناوری سلامت» به سختی می‌توانست چشمان خود را باز نگه دارد.
ترامپ سخنرانی‌ای ایراد کرد که حدود ده دقیقه طول کشید، سپس نشست تا به سخنان تعدادی از سخنرانان، از جمله رابرت کندی جونیور، وزیر بهداشت و خدمات انسانی، و مهمت اوز، مدیر مراکز خدمات درمانی گوش دهد.
همزمان با صحبت‌های اوز، پلک‌های رئیس‌جمهور به طور محسوسی سنگین شدند و این موضوع سوالات جدیدی را در مورد وضعیت او در طول این رویداد مطرح کرد.
این اولین باری نیست که دونالد ترامپ در ملاء عام می‌خوابد.
او سال گذشته در جریان محاکمه‌اش در پرونده حق‌السکوت مربوط به رابطه‌اش با استورمی دنیلز او بار‌ها در طول اعترافاتش با چشمان بسته در دادگاه دیده شد.
منتقدان ترامپ این فرصت را از دست ندادند، به خصوص با توجه به سابقه طولانی او در تمسخر جو بایدن، رئیس جمهور سابق آمریکا که او را «جو خواب آلود» می‌نامید و رقیب سابق جمهوری خواه خودرا جب بوش، را «کم انرژی» خطاب می‌کرد.
منبع: آر تی