خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 10 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نصب کاشی‌‎های یادبود شهدای جنگ ۱۲ روزه در میدان آزادی تهران

مهر | اجتماعی و حوادث | پنجشنبه، 09 مرداد 1404 - 15:00
در سومین رویداد آیینی «محرم شهر»، تصاویر بیش از ۳۰۰ شهید جنگ ۱۲ روزه به صورت کاشی‌کاری هنرمندانه روی سازه‌های شهری نصب می‌شود تا یاد آنها زنده بماند.
محرم،شهداي،سازه،جنگ،شهر،آئيني،تابلوي

به گزارش خبرگزاری مهر، سومین رویداد آئینی محرم شهر، به مناسبت جنگ ۱۲ روزه که منجر به شهادت جمعی از ایرانیان مظلوم به ویژه کودکان شد، بخشی از برنامه‌های خود را به گرامیداشت یاد و خاطره شهدای این اتفاق اختصاص داده است.
بر همین اساس، فضایی برای یادبود جمعی از شهدای این جنگ تحمیلی در میدان آزادی برپا شده است.
در این فضا، تصاویر بیش از ۳۰۰ شهدای این جنگ در تهران، به همراه نام آنان به شیوه‌ای هنرمندانه روی کاشی نقاشی شده است و بازدیدکنندگان از رویداد آئینی محرم شهر برای نصب این کاشی‌ها بر روی ۱۴ سازه بزرگ شهری دعوت می‌شوند.
این ۱۴ سازه کاشی‌کاری‌شده، پس از نصب، تبدیل به ۷ سازه بزرگ با تصاویر شهدای مقاومت می‌شوند و قرار است پس از پایان ایام محرم و صفر، این سازه‌ها با همکاری سازمان زیباسازی، به صورت دائمی در ۷ اتوبان تهران نصب شوند.
هر سازه به یکی از گروه‌های شهدا اختصاص دارد؛ یکی از این سازه‌ها ویژه کودکان شهید با محوریت شهید رایان است، تابلوی دیگر، یادبودی غمناک از زنان شهید جنگ تحمیلی ۱۲ روزه است؛ سایر سازه‌ها نیز به شهدای علمی، نظامی و شهروندان تعلق دارند.
تاکنون ۳ تابلو از ۷ تابلوی پیش‌بینی شده به همت مردم آماده شده و ساخت ۴ تابلوی دیگر در محرم شهر میدان آزادی ادامه دارد.
براساس این گزارش، از عموم شهروندان و بازدیدکنندگان از رویداد آئینی محرم شهر دعوت می‌شود با حضور در این غرفه، در اجرای این تابلوها مشارکت کنند.