خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 10 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آغاز خدمت رسانی نیروهای شهرداری مشهد در نجف اشرف از 12 مرداد

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 09 مرداد 1404 - 12:13
مدیرکل هماهنگی و نظارت بر خدمات شهری شهرداری مشهد از آغاز رسمی خدمات رسانی نیروهای خدمات شهری مشهد در نجف اشرف از 12 مرداد خبر داد.
شهري،مشهد،مراسم،نيروهاي،نفر،اربعين،اشرف

احسان نجاری‌مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم از مشهد اظهارکرد: 450 نفر نیروی خدمات شهری شامل 360 نفر از پاکبان‌های شهرداری مشهد به همراه 90نفر از نیروهای خدمات شهری سبزوار، روز گذشته با تجهیزات کامل برای خدمت‌رسانی به زائران حسینی به نجف اشرف اعزام شدند.
وی افزود: خدمات‌رسانی نیروهای خدمات شهری مشهد در نجف اشرف از 12 مرداد رسما آغاز می‌شود، تمامی نیروهای اعزام‌شده با لباس‌ها و کفش‌های مناسب تجهیز شده‌اند و به منظور کاهش فشار کاری، فعالیت آن‌ها در سه شیفت برنامه‌ریزی شده است.
مدیرکل هماهنگی و نظارت بر خدمات شهری شهرداری مشهد با اشاره به برنامه‌های هم‌زمان مراسم اربعین و جاماندگان در مشهد خاطرنشان کرد: همزمان با برگزاری این مراسم بیش از 5 هزار پاکبان در حالت آماده‌باش قرار دارند و عملیات نظافت و رفت‌وروب در مسیرهای مراسم پیش و پس از برگزاری، به طور کامل انجام خواهد شد، برای حفظ کیفیت خدمات، هماهنگی‌های لازم جهت اعزام نیروهای معین از سایر مناطق شهری به معابر پیرامون حرم مطهر رضوی و مسیر پیاده‌روی صورت گرفته است.
نجاری‌مقدم خاطرنشان کرد: 200 دستگاه ماشین‌آلات تخصصی خدمات شهری، 200 نفر نیروی انضباط شهری و 80 دستگاه خودروی مزدا دوکابین برای گشت‌های رفع سد معبر در مسیرهای مراسم اربعین فعال خواهند بود.
انتهای پیام/282