خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 10 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش ۱۰۰هزار صندلی به پروازهای اربعین با صدور مجوز هواپیمای «ام.دی»

مشرق | اجتماعی و حوادث | پنجشنبه، 09 مرداد 1404 - 11:24
دبیر اجرایی ستاد اربعین وزارت راه با بیان اینکه ظرفیت ۳۷ فروند هواپیمای MD آماده ورود به پروازهای اربعین است،گفت: با این کار ۱۰۰ هزار صندلی به ظرفیت پروازهای اربعین اضافه می شود.
اربعين،رضايي،عراقي،ظرفيت،ورود،كشور،هواپيماها،كتبي

به گزارش مشرق، ناصر رضایی دبیر اجرایی ستاد اربعین وزارت راه و شهرسازی در حاشیه سفر وزیر راه و شهرسازی به استان کرمان در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم درباره آخرین وضعیت پرواز هواپیماهای MD در ایام اربعین 1404 اظهار کرد: طی روزهای اخیر خبرهای زیادی درباره ورود این هواپیماها منتشر شده، اما تا این لحظه هنوز هیچ مصوبه رسمی و کتبی از طرف عراقی در اختیار ما قرار نگرفته است.
وی افزود: با این حال ظرفیت عملیاتی این پروازها وجود دارد و مجموعه‌های امنیتی و فنی کشور تلاش زیادی برای به‌ثمر رسیدن آن داشته‌اند.
رضایی با اشاره به مذاکرات فشرده در این زمینه افزود: رایزنی‌هایی با دولت عراق و همچنین مذاکرات فنی از سوی سازمان هواپیمایی کشوری به‌صورت همزمان در حال انجام است.
برخی از مسئولان عراقی در نجف نیز در اظهارات رسانه‌ای تمایل خود را برای همکاری و افزایش ظرفیت پروازهای اربعین از ایران اعلام کرده‌اند.
وی تأکید کرد: در حال حاضر 35 فروند هواپیمای MD فعال در کشور داریم و دو فروند دیگر نیز در آستانه اضافه شدن به این ناوگان هستند.
در صورت ورود کامل این هواپیماها به عملیات اربعین، بیش از 100 هزار صندلی به ظرفیت پروازی کشور افزوده خواهد شد.
رضایی یادآور شد: از نظر ما، موضوع ورود هواپیماهای MD به عراق در مسیر اربعین حل‌شده تلقی می‌شود، اما برای اعلام قطعی، نیاز به ابلاغ رسمی و کتبی از سوی طرف عراقی داریم تا از سوءبرداشت‌های احتمالی جلوگیری شود.