خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 10 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رقابت 8762 داوطلب در آزمون استخدامی آموزش و پرورش اردبیل

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 09 مرداد 1404 - 10:12
رئیس جهاد دانشگاهی واحد استان اردبیل، گفت: فردا و پس فردا هشت هزار و 762 داوطلب آزمون استخدامی آموزش و پرورش با هم رقابت می کنند تا پذیرفته شدگان به استخدام آموزش و پرورش در بیایند.
آزمون،اردبيل،برگزاري،حوزه،استان،روز،پرورش،نفر،آموزش،داوطلبان ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، حسام رسولی در نشست با معاون وزیر آموزش و پرورش در اردبیل، اظهار کرد: مقدمات برگزاری آزمون به صورت دقیق و از یک ماه پیش در استان اردبیل فراهم شده و ما تلاش کردیم علاوه بر اردبیل، در سه حوزه پارس‌آباد، خلخال و مشگین‌شهر نیز این آزمون را برای داوطلبان برگزار کنیم.
وی افزود: در مجموع 6 حوزه امتحانی در دانشگاه پیام نور و محقق اردبیلی برای داوطلبان اردبیل و شهرهای همجوار در نظر گرفته شده و 6 حوزه دیگر نیز شامل 2 حوزه در پارس‌‌آباد، 2 حوزه در خلخال و 2 حوزه امتحانی نیز در مشگین‌شهر خواهد بود.
رئیس جهاد دانشگاهی واحد استان اردبیل تصریح کرد: این آزمون روزهای پنجشنبه و جمعه نهم و دهم مردادماه برگزار می‌شود که با همکاری آموزش و پرورش و دانشگاه‌های استان با تدارک نیروهای ناظر و حفاظتی و برگزاری آزمون سعی کردیم تا بهترین شرایط را برای برگزاری آن مهیا کنیم.
رسولی گفت: شرکت‌کنندگان در رشته‌‌های دبیری و آموزگاری طی 2 روز با هم رقابت می‌کنند تا در ماه آینده نتایج 2 برابر ظرفیت اعلام شده و از بین شرکت‌کنندگان نیز در نهایت 270 نفر به استخدام آموزش و پرورش درآیند.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: علاوه بر مرکز استان، در سه شهرستان دیگر محل برگزاری آزمون در نظر گرفته شده تا از تردد داوطلبان و هزینه‌‌های مازاد آنها جلوگیری شده و این داوطلبان با آرامش کامل در آزمون استخدامی آموزش و پرورش حضور پیدا کنند.
رئیس جهاد دانشگاهی واحد استان اردبیل اضافه کرد: هماهنگی با شرکت برق برای پایداری برق در روز برگزاری آزمون انجام شده و در کنار آن، پلیس، اورژانس، آتش نشانی و سایر مجموعه‌های حفاظتی و حراستی نیز هماهنگی لازم به انجام رسیده تا شاهد برگزاری یک آزمون مطلوب و مناسب در 2 روز آینده باشیم.
رسولی بیان کرد: مخزن اصلی آزمون دانشگاه محقق اردبیلی بوده و سؤالات در حال حاضر در قرنطینه و حفاظت شهرستان‌ها است و در روز آزمون با در نظر گرفتن تمامی موارد پیش‌بینی شده ما شاهد برگزاری آزمون خواهیم بود که همکاران ما در یک ماه گذشته برای برگزاری مطلوب آن تدابیر لازم را در نظر گرفته‌اند.
وی در ادامه یادآور شد: از هشت هزار و 762 داوطلب استخدامی، بیش از 58 درصد زن و 42 درصد آقا هستند که در روز پنجشنبه سه هزار و 240 نفر زن و 585 نفر مرد با هم رقابت می‌کنند.
رئیس جهاد دانشگاهی واحد استان اردبیل اظهار کرد: در آزمون روز جمعه نیز 2 هزار و 987 نفر خانم و یک‌هزار و 985 نفر نیز آقا در آزمون شرکت می‌کنند تا 2 برابر ظرفیت پذیرش انجام شده که 70 درصد نمره آزمون و 30 درصد مراحل ارزیابی و گزینش خواهد بود تا برگزیدگان در آموزش و پرورش جذب شده و به استخدام این مجموعه درآیند.
انتهای پیام/131