خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 10 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هزینه ۲ میلیارد تومانی ماهانه سگ‌های ولگرد بر دوش شهر تهران + فیلم

مشرق | اجتماعی و حوادث | پنجشنبه، 09 مرداد 1404 - 10:06
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران با اشاره به چالش‌ سگ‌های بدون صاحب برای پایتخت و شهروندان گفت: ماهانه ۲ میلیارد تومانی برای نگهداری سگ‌های ولگرد در این شهر هزینه می‌شود.
نگهداري،تهران،ولگرد،صاحب،شهرداري،رهاسازي،سگ،حيوانات

به گزارش مشرق، محسن قضاتلو در پاسخ به شکایت شهروندان از ازدیاد سگ‌های بدون صاحب و چالش‌های مربوط به آنها اظهار کرد: در حال حاضر جمعیت سگ‌های ولگرد روند کاهشی دارد اما عواملی همچون غذارسانی به حیوانات و رهاسازی این سگ‌ها توسط برخی از افراد ساکن شهرهای اطراف تهران، باعث شده در بعضی نقاط افزایش چشمگیر سگ‌ها را شاهد باشیم.
وی با اشاره به هزینه‌های بالای نگهداری سگ‌های ولگرد در تهران ادامه داد: براساس برخی آمارها، هزینه‌ای که ماهانه بابت جمع‌آوری و نگهداری سگ‌های ولگرد انجام می‌شود بالغ بر ۲ میلیارد تومان است که این شامل هزینه‌های غذا، مراقبت و مکان نگهداری می‌شود.
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران در پاسخ به کشمکش همیشگی بین حامیان حیوانات و شهرداری تهران درباره نگهداری سگ‌های بدون صاحب تاکید کرد: برخلاف برخی ادعاها، در شهرداری تهران سگ‌ها پس از عقیم‌سازی رها نمی‌شوند بلکه آنها در مراکز مخصوص نگهداری و تلاش می‌شوند، کنترل جمعیت انسانی و انسانی‌سازی رفتارها در قالب همین چارچوب دنبال شده است.
قضات‌لو با اشاره به دستورالعمل‌های ملی در این حوزه گفت: براساس دستورالعمل‌های موجود سگ‌های بدون صاحب باید جمع‌آوری و سپس یا عقیم‌سازی و یا در برخی موارد امحا شوند اما در حال حاضر اولویت بر نگهداری این سگ‌ها است و تا جایی که در مسئولیت ماست، این روند را ادامه خواهیم داد.
وی همچنین درباره اجرای طرح واگذاری سگ‌های قابل استفاده به‌عنوان سگ نگهبان توضیح داد و گفت: در این زمینه یک فراخوان داده شده است که شهروندانی که امکان نگهداری از سگ‌های ولگرد عقیم‌شده را دارند بتوانند از آنها به‌عنوان سگ نگهبان استفاده کنند.
قضاتلو اضافه کرد: البته طبق دستورالعمل باید این سگ‌ها معاینه دامی شده باشند که استقبال پایین بوده است ولی تعدادی واگذاری انجام شده که بنا است کار با اولویت نگهداری و بدون رهاسازی دنبال شود.