خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 10 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اخذ دستور وزیر برای تأمین بچه‌نخل و بیمه نخیلات آسیب‌ دیده آبادان

مهر | سیاسی | پنجشنبه، 09 مرداد 1404 - 06:46
آبادان- نماینده مردم آبادان در مجلس از صدور دستور ویژه وزیر جهاد کشاورزی برای تأمین بچه‌نخل و بیمه نخیلات آسیب‌دیده در حادثه آتش‌سوزی گسترده بخش اروندکنار خبر داد.
نخيلات،آبادان،منجر،كشاورزي،مجلس

سیدمحمد مولوی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در پی حادثه آتش‌سوزی وسیع در نخیلات دهستان منیوحی بخش اروندکنار شهرستان آبادان که منجر به طعمه حریق شدن بیش از ۲۵ هزار اصله نخل شد، موضوع را با جدیت از طریق رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی پیگیری کردم.
وی افزود: این پیگیری‌ها منجر به صدور دستور ویژه از سوی وزیر جهاد کشاورزی برای تأمین و اهدای بچه نخل‌های جایگزین و همچنین بیمه نخیلات آسیب‌دیده شد تا بخشی از خسارات وارده جبران و فرآیند احیای این نخلستان‌ها با سرعت بیشتری آغاز شود.
نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: حمایت از کشاورزان و نخل‌داران آبادانی در شرایط سخت، اولویت ماست و با تمام توان برای احقاق حقوق این افراد تلاش خواهیم کرد.