تشکیل قرارگاه لجستیکی شرکت نفت و گاز اروندان در شلمچه
در راستای ایفای مسئولیت های اجتماعی و ارتقای سطح خدمات رسانی در ایام خاص، شرکت نفت و گاز اروندان همچون سال های گذشته، امسال نیز قرارگاه لجستیکی خود را در پایانه مرزی شلمچه به صورت گسترده تر و سازمان یافته تر راه اندازی کرده است.

ناصر فراهانی، سرپرست شرکت نفت و گاز اروندان، در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در اهواز، اظهار کرد: در راستای ایفای مسئولیتهای اجتماعی و ارتقای سطح خدماترسانی در ایام خاص، شرکت نفت و گاز اروندان همچون سالهای گذشته، امسال نیز قرارگاه لجستیکی خود را در پایانه مرزی شلمچه بهصورت گستردهتر و سازمانیافتهتر راهاندازی کرده است، این قرارگاه از تاریخ 3 مرداد در مرز شلمچه مستقر شده و با حضور تیمی متخصص و بهرهگیری از تجهیزات سنگین، فعالیت خود را آغاز کرده است.
وی با اشاره به توسعه کمی و کیفی تجهیزات قرارگاه افزود: امسال با برنامهریزیهای دقیق و تاکید مدیرعامل مجموعه، تعداد و کیفیت خودروها و تجهیزات لجستیکی نسبت به سال گذشته حدود 20 درصد افزایش یافته است.
سرپرست شرکت نفت و گاز اروندان، افزود: در حال حاضر، قرارگاه با بیش از 30 دستگاه خودرو و ماشینآلات شامل ماشینآلات سنگین، تانکرهای آبرسان، خودروهای لجنکش، لیفتراک، بالابر، و 10 دستگاه خودروی سبک و ون برای پشتیبانی از عوامل اجرایی تجهیز شده است.
فراهانی همچنین تأکید کرد: تیم عملیاتی شرکت پیش از آغاز عملیات در محل حضور یافته و تا پایان کامل مأموریتها در منطقه باقی خواهند ماند؛ همواره نیز به عنوان آخرین گروه، منطقه را ترک میکنند.
این رویکرد، نماد تعهد و روحیه بالای خدمترسانی تیم اجرایی شرکت است.
وی در پایان خاطرنشان کرد:شرکت نفت و گاز اروندان با راهاندازی این قرارگاه لجستیکی، نقش مؤثری در پشتیبانی خدماتی و تأمین زیرساختهای مورد نیاز ایفا کرده و همواره در مسیر توسعه، امنیت و رفاه منطقه شلمچه گام برمیدارد.
انتهای پیام/