خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 09 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جنایات رژیم صهیونیستی باعث سرعت نابودی‌اش می‌شود - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 08 مرداد 1404 - 16:12
فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی استان البرز گفت: اطمینان داشته باشید اقداماتی که رژیم صهیونیستی در حال انجام آن هاست، نه تنها مایه بقای آن نخواهد شد، بلکه سیر شتاب و سرعت اضمحلال و نابودی اش را بیشتر خواهد کرد.
رژيم،سپاه،صهيونيستي،جنگ،حيدرنيا،البرز،حفظ،استان،فرمانده،معظم ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، سردار علیرضا حیدرنیا، فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی استان البرز امروز، چهارشنبه، در آئین تکریم و معارفه فرماندهان سپاه نواحی امام حسین(ع) و امام هادی(ع) که در تالار شهیدان نژادفلاح کرج برگزار شد، گفت: شاید تا سالیان سال باید منتظر ماند تا اسرار جنگ 12روزه آشکار شود.
وی خاطرنشان کرد: بخشی از ضربات سخت، سهمگین و پشیمان‌کننده‌ای که فرزندان شما در نیروهای مسلح به رژیم صهیونیستی و آمریکای جنایتکار وارد کردند، مشخص است، اما بسیاری دیگر طبق فرمایش مقام معظم رهبری در سال‌های آینده روشن خواهد شد.
فرمانده سپاه استان البرز مطرح کرد: در استان البرز نیز نیروهای مسلح، سپاه، بسیج، نیروی انتظامی و مردم، در این 12 روز، جانانه جنگیدند و ضرباتی را به رژیم صهیونیستی وارد کردند که شاید اکنون امکان بیان آن‌ها وجود نداشته باشد و ممکن است در سال‌های آینده مشخص شود.
حیدرنیا با اشاره به حمله دشمن به ستاد سپاه امام حسن مجتبی(ع) البرز گفت: رژیم صهیونیستی با کینه‌ عمیق، این ستاد را مورد تهاجم قرار داد.
هم‌رزمانم که همواره دلتنگ آن‌ها هستم، به‌واسطه مجاهدت‌ها، تلاش‌ها و اقتدارشان و ضرباتی که به دشمن وارد کردند، مورد هدف قرار گرفتند.
کشتار بیش از 60هزار انسان بی‌گناه برای حفظ موجودیت!
وی با بیان اینکه بسیاری از این اقدامات قابل بازگو کردن نیست و جزو اسرار جنگ باقی خواهد ماند و شاید روزی آشکار شود، به ماهیت تقابل ایران با رژیم صهیونیستی اشاره و اظهار کرد: جنگ ما با رژیم صهیونیستی، یک جنگ موجودیتی برای این رژیم منحوس و جنایتکار است.
فرمانده سپاه استان البرز اذعان کرد: این رژیم برای حفظ موجودیت خود، بیش از 60 هزار انسان بی‌گناه، اعم از زن، مرد و کودک را در غزه به خاک و خون کشیده و مستوجب نابودی است.
طبق فرمایش رهبری، این رژیم 25 سال آینده را نخواهد دید که 10 سال از آن گذشته است.
حیدرنیا تأکید کرد: اطمینان داشته باشید اقداماتی که این رژیم در حال انجام آن است، نه‌تنها مایه بقای آن نخواهد شد، بلکه سیر شتاب و سرعت اضمحلال و نابودی‌اش را بیشتر خواهد کرد.
وعده خدا، وعده صادق است و این رژیم سفاک و خون‌خوار به‌زودی نابود خواهد شد.
وی با اشاره به نقش مردم در حمایت از نیروهای مسلح و ولایت خاطرنشان کرد: اقتدار و همدلی ملت وفادار ایران در این جنگ سخت 12روزه، چه در پشتیبانی از نیروهای مسلح مقتدر و چه در پشتیبانی از رهبر معظم انقلاب اسلامی، از جمله معجزات این نبرد محسوب می‌شوند.
نبرد سرنوشت‌سازی که به نابودی رژیم صهیونیستی می‌انجامد
حیدرنیا با یادآوری حضور رهبر معظم انقلاب در حسینیه امام راحل(ره) در شب عاشورا افزود: مقام معظم رهبری که وارد شدند، مردم با اشک شوق و دلتنگی از ایشان استقبال کردند، همه خوشحال و شاکر خداوند بودند که رهبرمان در سلامت کامل هستند و سایه ایشان بر سر ملت است.
فرمانده سپاه استان البرز اظهار کرد: چه روز زیبایی خواهد بود که مهدی فاطمه(عج) ظهور کند و چشم‌ها به جمال نورانی ایشان روشن شود؛ وقتی نائبش برای ما تا این اندازه عزیز و مایه دلگرمی است، تصور کنید که خود حضرت چه‌تأثیری بر دل‌ها خواهد گذاشت.
وی بیان کرد: در این روزهای سخت که همه گوش‌به‌فرمان رهبر عزیزمان، در مسیر مبارزه با رژیم صهیونیستی و آمریکا هستیم، از خداوند می‌خواهیم که توفیق سربازی در رکاب امام زمان(عج) را نصیبمان کند، همه ما باید خود را برای جنگ موعود آماده کنیم.
حیدرنیا این جنگ را نبرد سرنوشت‌سازی دانست که به نابودی کامل رژیم صهیونیستی خواهد انجامید و اذعان کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی در مراسم اربعین فرماندهان و دانشمندان هسته‌ای شهید، هفت توصیه و فرمان مهم را خطاب به اقشار مختلف جامعه بیان کردند.
شتاب در پیشرفت علمی و فناوری، وظیفه نخبگان علمی
وی افزود: این توصیه‌ها، وظایف دقیق هر گروه را مشخص و مسیر آینده کشور را در پرتو وحدت، پیشرفت، عزت و معنویت ترسیم می‌کند.
ایشان با تأکید بر حفظ اتحاد ملی به‌عنوان وظیفه‌ای عمومی فرمودند هیچ‌کس حق ندارد با دامن‌زدن به دوقطبی‌ها، انسجام ملی را تضعیف کند.
فرمانده سپاه استان البرز با تأکید بر اینکه اتحاد شکل‌گرفته در روزهای سخت باید حفظ شود و استمرار یابد، گفت: رهبر انقلاب، شتاب در پیشرفت علمی و فناوری در تمام حوزه‌ها را وظیفه نخبگان علمی دانستند و از آنان خواستند مسئولیت سنگین خود را در این عرصه با جدیت دنبال کنند.
حیدرنیا ادامه داد: همچنین تکلیف گویندگان و نویسندگان، حفظ عزت و آبروی ملت و کشور عنوان شد.
حضرت آقا، شور، شوق و شعور انقلابی را از نیازهای امروز جامعه دانسته تأکید کردند همه، به‌ویژه جوانان، باید در حفظ این سرمایه حیاتی نقش‌آفرین باشند.
وی با ابراز اینکه ایشان یادآور شدند که ملت پس از این جنگ، بیش از گذشته نیازمند امید و نشاط انقلابی است، تصریح کرد: همچنین فرماندهان نظامی موظف شدند که برای حفظ امنیت و استقلال کشور، تجهیزات و آمادگی‌های خود را روزبه‌روز تقویت کنند و در این مسیر کوتاهی نکنند.
حیدرنیا اضافه کرد: ایشان جدیت و پیگیری در به نتیجه رساندن امور کشور را متوجه مسئولان اجرایی دانستند و خواستار عملکرد مؤثر و بی‌وقفه آن‌ها در اداره کشور شدند و هدایت معنوی جامعه و تقویت صبر، آرامش و ثبات روحی مردم، به‌عنوان وظیفه روحانیون مورد تأکید قرار گرفت.
انتهای پیام/+