خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 09 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

علی‌آبادی: تولید برق با کمترین آب و سوخت در دستور کار است

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | چهارشنبه، 08 مرداد 1404 - 16:00
وزیر نیرو گفت: کاهش مصرف آب و سوخت برای تولید برق در دستور کار وزارت نیرو قرار دارد و امیدواریم با این رویکرد شاهد تحولات مثبتی در صنعت نیروگاهی کشور باشیم.
برق،صنعت،حوزه،نيرو،قرار،كشور،نيروگاهي

باشگاه خبرنگاران جوان - عباس علی‌آبادی وزیر نیرو، امروز چهارشنبه ۸ مرداد در جمع مدیران صنعت نیروگاهی کشور در نیروگاه طرشت تهران با اشاره به تحولات فناوری و نیاز کشور به کسب آمادگی لازم در این خصوص، گفت: باید خود را برای آینده و عصر هوش مصنوعی آماده کنیم و دانش‌های لازم در این حوزه را کسب نماییم، چرا جهان به سرعت در مسیر برقی سازی قرار دارد و نیازمند و صنعت برق در کانون توجهات در این حوزه قرار دارد.
وی افزود: مشکلات صنعت برق با فداکاری و تلاش نیرو‌های جوان و متخصص که به‌صورت فداکارانه در حال فعالیت هستند، رفع خواهد شد، اما در حوزه آب نیازمند صرفه‌جویی و مدیریت مصرف هستیم.
وی همچنین بر لزوم نوآوری در صنعت برق تأکید کرد و گفت: در شرکت برق حرارتی و نیروگاه‌های تولید برق، باید رویکردی پیشرو و نوآورانه به‌ویژه در حوزه هوش مصنوعی اتخاذ شود.
کاهش مصرف آب و سوخت برای تولید برق در دستور کار وزارت نیرو قرار دارد و امیدواریم با این رویکرد شاهد تحولات مثبتی در صنعت نیروگاهی کشور باشیم.
علی‌آبادی با بیان اینکه رسالت مهم این است که ارزش واقعی برق به مردم معرفی شود، اظهار داشت: با اصلاح اقتصاد برق و آگاه‌سازی عمومی، می‌توان به بهبود وضعیت برق در آینده امیدوار بود.
منبع: وزارت نیرو