خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 09 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قالیباف: ایرانیان خارج از کشور باید به پنجره خدمات واحد متصل شوند

مهر | سیاسی | چهارشنبه، 08 مرداد 1404 - 12:12
رییس مجلس شورای اسلامی گفت: موضوعیت خدمات مهم نیست بلکه هر خدماتی که باشد، ایرانیان خارج از کشور باید بتوانند به پنجره خدمات واحد کشور دسترسی داشته باشند.
كشور،خارج،مجلس،ايرانيان

به گزارش خبرنگار مهر، محمد باقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی، در دیدار با ایرانیان خارج از کشور در حاشیه ششمین اجازه رؤسای مجالس جهان در ژنو سوئیس، گفت: چرا برای یک ایرانی در خارج از کشور برای خدمات و سرویسی که به ایرانی‌ها داده می‌شود، محروم باشند.
وی افزود: این کار اگر اشکال قانونی و یا نوعی مغایرت دارد، در حالی که با قانون اساسی هیچ تعارضی نداشته باشد، ما در مجلس شورای اسلامی باید آن را تبدیل به قانون کنیم، تا این خدمات ارائه شود.
رئیس مجلس اظهار کرد: موضوعیت آن خدمات مهم نیست بلکه هر خدماتی که باشد، ایرانیان خارج از کشور باید بتوانند به پنجره خدمات واحد کشور دسترسی داشته باشند و با کد شناسایی مانند سایر شهروندان ایرانی کارهایشان انجام شود و مسیر جداگانه در این خصوص نداشته باشند.