خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 09 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اختلاف تجاری آمریکا و هند بالا گرفت؛ ترامپ هشدار تعرفه‌ای داد - تسنیم

تسنیم | اقتصادی | چهارشنبه، 08 مرداد 1404 - 11:53
رئیس جمهور آمریکا سه شنبه شب طی اظهاراتی اعلام کرد که این کشور قصد دارد تعرفه ای 25 درصدی برای کالاهای وارداتی از هند اعمال کند.
هند،آمريكا،كالاهاي،توافق،اعلام،گزارش،اسكاتلند،تعرفه

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از شبکه سی اسپن، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا سه‌شنبه شب طی اظهاراتی اعلام کرد که این کشور قصد دارد تعرفه‌ای 25 درصدی برای کالاهای وارداتی از هند اعمال کند.
وی در گفت‌وگو با خبرنگاران در هواپیمای اختصاصی خود در مسیر بازگشت از شهر آبردین اسکاتلند به واشنگتن اعلام کرد که توافق تجاری آمریکا و هند هنوز صورت نگرفته است.
ترامپ که چند روز گذشته را در اسکاتلند به بازی گلف و برگزاری نشست‌های کاری گذرانده بود، گفت: آن‌ها (هند) 25 درصد پرداخت خواهند کرد.
در پاسخ به این پرسش که آیا توافق با هند نهایی شده است یا نه، ترامپ گفت: می‌دانم که نه، هنوز نهایی نشده است.
وی افزود: خواهیم دید چه می‌شود.
هند دوست خوبی بوده، اما عملاً بیش از هر کشور دیگری تعرفه وضع کرده است...
اما حالا من مسئول هستم و نمی‌توان اجازه چنین کاری را داد.
پیش‌تر روزنامه ایندین اکسپرس با استناد به منابع خود گزارش داده بود که مشورت‌ها میان هند و آمریکا برای دستیابی به یک توافق تجاری جدید به بن‌بست خورده چراکه روند مذاکرات پیشرفتی ملموس نداشته است.
طبق این گزارش، واشنگتن خواهان دسترسی بدون تعرفه به بازار هند برای کالاهای آمریکایی است، در حالی‌که دهلی نو خواستار آن شده که تعرفه‌های آمریکا بر کالاهای هندی از 15 درصد فراتر نرود.
افزون بر این، هند آمادگی خود را برای خرید سلاح، گاز طبیعی و راکتورهای هسته‌ای از آمریکا اعلام کرده است.
انتهای پیام/