خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 09 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

«نشان مهر و شجاعت» به سحر امامی و هومن خلیلی داده شود

مهر | فرهنگی و هنری، سیاسی | چهارشنبه، 08 مرداد 1404 - 11:12
نمایندگان مجلس در نامه‌ای به رئیس‌جمهور، خواستار اعطای نشان‌های مهر و شجاعت به مجری شبکه خبر و ناظر پخش، به جهت ایستادگی آنان در حمله اسرائیل به ساختمان صدا و سیما شدند.
اسلامي،شجاعت،رژيم،نامه،مجلس،جمهوري،ايستادگي،جعلي،صداوسيما،اعطاي

به گزارش خبرنگار مهر، احمد نادری، عضو هیئت رئیسه مجلس در جلسه علنی امروز (چهارشنبه، ۸ مرداد ماه) مجلس شورای اسلامی، نامه نمایندگان خطاب به رئیس‌جمهور در ضرورت تقدیر از دو تن از کارمندان صدا و سیما را که شجاعانه در برابر حمله رژیم جعلی اسرائیل به ساختمان صداوسیما ایستادگی کردند، قرائت کرد.
متن این نامه به شرح زیر است:
جناب آقای دکتر پزشکیان
رئیس محترم جمهوری اسلامی ایران
با اهدای سلام و تحیات
احتراماً پیرامون حمله رژیم جعلی اسرائیل به ساختمان صداوسیما که با هدف تضعیف روحیه مردم انجام گردید که با شجاعت و از خود گذشتگی سرکار خانم امامی مجری توانمند شبکه خبر و ایستادگی آقای هومن خلیلی ناظر پخش تا آخرین لحظه اجرای پخش زنده در استودیو حضور داشتند و از منافع ملی جمهوری اسلامی ایران در مقابل تجاوزات رژیم صهیونیستی دفاع نمودند و اهداف نامشروع آن را خنثی کردند، در راستای تحسین و قدردانی از آنها که نمادی از ایثار و فداکاری و شجاعت بوده و ضرورت ثبت آن در تاریخ رسانه وجود دارد، دستور فرمائید در اجرای ماده ۷ قانون وظایف و اختیارات ریاست جمهوری و آئین نامه اعطای نشان‌های دولتی مصوب ۳۰ آبان ۱۳۶۹ با اصلاحات و الحاقات بعدی، نسبت به اعطای نشان‌های مهر و شجاعت به نامبردگان اقدام گردد.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی