خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 09 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کمک طلایی خانواده سمنانی به غزه/8 قطعه طلا برای حمایت از مظلومان

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 08 مرداد 1404 - 09:13
معاون داوطلبان جمعیت هلال احمر استان سمنان گفت: یک خانواده خیر این استان با اهدای تمام طلاجات خود، حمایت عملی خود را از مردم مظلوم غزه اعلام کردند.
سمنان،فلسطين،جمعيت،استان،سعيدي،اقلام،غزه،داوطلبان،ملت

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، رضا سعیدی معاون داوطلبان جمعیت هلال‌احمر استان سمنان صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت :در اقدامی تحسین‌برانگیز و انسان‌دوستانه، یک خانواده نیکوکار از سمنان، با هدف کمک به مردم تحت محاصره و جنگ‌زده غزه، هشت قطعه طلای خود را که ارزشی معادل 200 میلیون تومان دارد، در اختیار جمعیت هلال‌احمر قرار دادند.
سعیدی با اعلام این خبر گفت: این اقدام خیرخواهانه در چارچوب اجرای طرح (ایران همدل)و در پی توصیه‌های مقام معظم رهبری در حمایت از ملت مظلوم فلسطین صورت گرفته است.
به گفته وی، این خانواده با گذشتن از سرمایه ارزشمند خود، نشان دادند که همدلی و همراهی با مردم فلسطین تنها در حرف باقی نمی‌ماند، بلکه می‌تواند با رفتارهای عملی و ملموس نیز نمود یابد.
معاون داوطلبان جمعیت هلال‌احمر استان سمنان با اشاره به اهمیت چنین حرکت‌هایی در شرایط فعلی گفت: وقتی مردم عادی از مال خود می‌گذرند تا مرهمی بر زخم‌های مردم بی‌دفاع باشند، وظیفه دستگاه‌ها و نهادها دوچندان می‌شود.
او تأکید کرد: این کمک‌ها صرفاً نمادین نیستند، بلکه نقشی واقعی در تأمین اقلام حیاتی و دارویی برای ساکنان غزه ایفا می‌کنند و پیام همبستگی ملت ایران با مردم فلسطین را به جهانیان مخابره می‌کنند.
گفتنی است جمع‌آوری کمک‌های مردمی به نفع مردم فلسطین همچنان ادامه دارد و هلال‌احمر استان سمنان آمادگی دارد تا اقلام نقدی و غیرنقدی شهروندان را در این مسیر دریافت و به دست نیازمندان برساند.
انتهای پیام/363/