خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 09 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وداع تلخ و سرافرازانه با پیکر مطهر شهید بسیجی «جواد کریم کشته»+ فیلم

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 08 مرداد 1404 - 09:13
مراسم وداع با پیکر مطهر شهید بسیجی «جواد کریم کُشته» فرمانده مقتدر و انقلابی بسیج مسجد امام هادی(ع) در محله «شیرآباد» زاهدان که حین انجام مأموریت تأمین امنیت نمازگزاران در پی اقدام تروریستی عناصر منافق به شهادت رسید، در این مسجد برگزار شد.
مسجد،امنيت،جواد،شهيد،شيرآباد،محله،تسنيم،كريم،فرمانده،افتخار، ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، محله قدیمی و باصفای «شیرآباد» شب گذشته غرق در اندوه و افتخار بود.
مردمی که گرداگرد مسجد امام هادی(ع) جمع شده بودند، آمده بودند تا وداع کنند با پیکری که نه‌تنها متعلق به یک فرمانده بسیجی، بلکه به بخشی از هویت و امنیت این محله گره خورده بود؛ شهید بسیجی «جواد کریم کشته».
شهیدی که در خط مقدم تأمین امنیت نمازگزاران و در مقابله با عناصر مزدور و تروریست به درجه رفیع شهادت نائل آمد، در آغوش مردم، خانواده و همرزمانش بدرقه شد؛ آغوشی که اگرچه سرشار از اندوه بود، اما بوی عزت، غیرت و سربلندی می‌داد.
سرباز محله شیرآباد بی‌ادعا رفت
فرمانده بسیج مسجد امام هادی(ع) که مردم محله شیرآباد او را نه فقط به عنوان یک نیروی امنیتی، بلکه به عنوان برادر می‌شناختند، حین انجام مأموریت حفاظت از نمازگزاران هدف گلوله دشمنان امنیت و آرامش شد؛ دشمنانی که با تفکر تکفیری و حمایت آشکار از بیرون مرزها، این‌بار هدف ضربه زدن به امنیت مردم را دنبال می‌کردند؛ اما جواد کریم کشته، با سینه‌ای سپر شده، بار دیگر ثابت کرد که در شیرآباد، مردانی از جنس فداکاری هنوز ایستاده‌اند.
مراسم وداع با پیکر مطهر این شهید والامقام در صحن مسجدی برگزار شد که سال‌ها صدای اذان، تعلیم، بسیج، گفت‌وگو و مهرورزی از آن بلند بود.
مادران، جوانان، ریش‌سفیدان و نوجوانانی که روزی آموزش فرهنگ ایثار را با صدای گرم او شنیده بودند، حالا آمده بودند تا آخرین بار او را با نگاه بدرقه کنند.
فضای مسجد مملو از بغض بود.
صدای فریاد "لبیک یا حسین(ع)" با صدای "مرگ بر تروریست و مرگ بر آمریکا" آمیخته شده بود.
مردمی که آمده بودند تا به دشمنان نشان دهند شهادت فرمانده‌شان، نه عقب‌نشینی بلکه صف‌آرایی تازه‌ای برای حفاظت از امنیت محله و میهن است.
روایت مادر و همسر شهید از فرمانده جواد
مادر شهید که با چادری مشکی، آرام در گوشه‌ای نشسته بود، اما صدایش در پاسخ به تسلیت‌ها استوار بود, به خبرنگار تسنیم گفت: پسرم خیلی مهربان بود و می‌گفت مادر امنیت مردم از همه چیز واجب‌تر است حتی از خواب و استراحت و راحتی خودمان.
او همیشه باعث افتخار ما بود و امروز نیز شهادتش موجب افتخار ماست.
افتخار می‌کنم که جواد من، فدای مردمش شد.
شهید دلسوز و یاور سختی بچه‌های محل بود
یکی از نیروهای بسیج مسجد، در حالی که چشمان اشک‌بارش را پاک می‌کند به خبرنگار تسنیم گفت: جواد فرمانده نبود، پدر بود، برادر بود.
دلسوز تک‌تک جوانان و بچه‌های مسجد بود.
هیچ‌وقت اجازه نمی‌داد کسی ناامید بشود یا در مشکلات تنها بماند.
یک جوان اهل محله شیرآباد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: من در همین مسجد بزرگ شدم.
خیلی از ماها در بسیج مسجد امام هادی اولین بار با مفاهیم غیرت، وطن ودین آشنا شدیم.
حاج جواد برای ما فقط یک فرمانده نبود، یک مربی و برادر بود.
امروز آمده‌ایم تا بگوییم راهش ادامه دارد.
یک پیرمرد نمازگزار مسجد به خبرنگار تسنیم گفت: من از قدیم این مسجد را می‌شناسم.
شهید کریم کشته همیشه قبل از اذان می‌آمد مسجد و وقتی پای امنیت مردم وسط بود، مثل شیر می‌ایستاد.
خدا رحمتش کند.
این شهادت، همچون دیگر اقدامات تروریستی اخیر، از دل پروژه‌هایی می‌آید که هدفشان نه تنها سلب امنیت، که برهم زدن وحدت قومی و مذهبی مردم سیستان و بلوچستان است.
اما آنچه در شیرآباد رخ داد، عکس این هدف را محقق کرد؛ شور مردم، وحدت بی‌نظیر اهل سنت و شیعه و انسجامی عمیق‌تر برای مقابله با ترور و افراط.
نام شهید جواد کریم کشته برای همیشه در حافظه مردم زاهدان به عنوان فرمانده‌ای مهربان، مقتدر و مردمی باقی خواهد ماند؛ مردی که جان داد تا دیگران در مسجد، در خانه، در بازار و خیابان، با آرامش قدم بردارند و دشمن باید بداند هر کریم کشته‌ای که پر می‌کشد، صدها دل شجاع دیگر به میدان می‌آیند.
.
انتهای پیام/