زلزله 3.9 ریشتری سیسخت خسارات جانی نداشت - تسنیم
مدیرکل بحران استانداری کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه زلزله 3.9 ریشتری سی سخت خسارات جانی نداشت، گفت: بررسی خسارات احتمالی به جداول کشاورزی ادامه دارد.

علیرضا نیکروز مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری کهگیلویه و بویراحمد در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در یاسوج، اظهار کرد: زلزله 3.9 ریشتری بامداد امروز در سیسخت، خوشبختانه هیچگونه خسارت جانی و مالی در پی نداشته است و با این حال تیمهای ارزیاب در حال بررسی خسارات احتمالی به جداول کشاورزی در برخی مناطق هستند.
وی با اشاره به وقوع زلزله در ساعت 1:42 دقیقه بامداد امروز چهارشنبه 8 مرداد، در عمق 10 کیلومتری زمین در نزدیکی سیسخت، افزود: بر اساس گزارشات اولیه و بررسیهای میدانی انجام شده، تاکنون هیچگونه خسارت جانی و مالی ناشی از این زلزله در سیسخت گزارش نشده است و جای هیچ گونه نگرانی نیست.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری کهگیلویه و بویراحمد افزود: البته در بازدیدهای صورت گرفته مشخص شد که برخی جداول کشاورزی در منطقه کوخدان تحت تاثیر زلزله قرار گرفتهاند که گزارشهای تکمیلی در این خصوص متعاقباً اعلام خواهد شد.
به گزارش تسنیم، این زلزله علاوه بر سیسخت، در شهر یاسوج نیز احساس شد و باعث نگرانی برخی از شهروندان گردید.
انتهای پیام/