سطح کشت پاییزه چغندرقند به ۶۰ هزارهکتار میرسد
مجری طرح گیاهان قندی وزارت جهاد گفت: برای دستیابی به خوداتکایی در تولید شکر، افزایش سطح کشت پاییزه چغندرقند را تا ۶۰ هزار هکتار با تولید بیش از ۴.۵ میلیون تن برنامهریزی کردهایم.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ آزاده محبی - پیمان حصادی مجری طرح گیاهان قندی وزارت جهاد کشاورزی گفت: با کشت حدود ۶۰ هزار هکتار چغندرقند در فصل پاییز، مصرف آب تا بیش از ۳۶۰ میلیون مترمکعب کاهش خواهد یافت.
به گفته وی، کشت چغندرقند پاییزه به ازای هر مترمکعب آب مصرفی بیش از ۱.۲ کیلوگرم شکر تولید میشود.
حصادی ادامه داد: با توجه به ماهیت پاییزه بودن این محصول و استفاده از آب سبز و بارندگی، تولید ۴.۵ میلیون تن چغندرقند پاییزه بدون فشار بر منابع آبی کشور خواهد بود.
مجری طرح گیاهان قندی وزارت جهاد کشاورزی سطح زیرکشت چغندرپاییزه در سال زراعی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ را ۳۷ هزار هکتار اعلام کرد و افزود: از این سطح دو میلیون و ۳۶۰ هزار تن محصول بدست آمده است.
وی ادامه داد: برای تولید چغندرقند پاییزه ۲۲۲ میلیون مترمکعب آب صرفهجویی شده که این دستاوردهای بزرگ در شرایطی بدست آمده است که کشور درگیر تغییرات اقلیمی، خشکسالی و کاهش محسوس منابع آبی شده است.
حصادی گفت: برای دستیابی به خوداتکایی در تولید شکر، افزایش سطح کشت پاییزه چغندرقند را تا ۶۰ هزار هکتار با تولید بیش از ۴.۵ میلیون تن برنامهریزی کردهایم.