خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پرونده مدارس خشت و گلی در ۳۰ استان کشور بسته می شود

مهر | اجتماعی و حوادث، استان‌ها | پنجشنبه، 20 تیر 1398 - 16:27
بیرجند- مدیرکل امور اداری و تشکیلات وزارت آموزش و پرورش گفت: تا مهر ماه امسال مدارس خشت و گلی در تمام کشور بجز استان سیستان و بلوچستان جمع آوری می شود.
مدارس،آموزش،نفتي،پرورش،كشور،خشت،گلي،پور

به گزارش خبرنگار مهر، یارمحمد حسین پور ظهر پنج شنبه در جلسه جمع بندی سفر اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در بخش آموزش و پرورش در خراسان جنوبی اظهار داشت: برای همه کشور برنامه داریم تا فضاهای نیمه تمام را فعال کنیم.
وی با بیان اینکه در حال حاضر این اتفاق برای بیش از ۹۰ درصد پروژه‌ها افتاده است، بیان کرد: آن‌هایی هم که فعال نیستند به دلیل اختلاف قیمتی بوده که در حال رفع این مشکلات هستیم.
مدیرکل امور اداری و تشکیلات وزارت آموزش و پرورش در ارتباط با بخاری‌های نفتی در مدارس نیز گفت: در حال حاضر در برخی از مناطق از جمله سیستان و بلوچستان و مناطقی از خراسان جنوبی زیرساخت مناسب برای استاندارسازی این بخاری‌ها فراهم نیست یعنی گاز ندارند.
جمع آوری بخاری‌های نفتی در مدارس
حسین پور اضافه کرد: اما در مناطقی که علمک گاز تا پشت در مدرسه رفته است باید تا مهر امسال همه بخاری‌های نفتی جمع آوری شود.
وی با اشاره به وجود ۱۳۶ هزار کلاس درس دارای سیستم گرمایشی غیرایمن در کشور، اظهارامیدواری کرد: با جمع آوری بخاری‌های نفتی از مهر امسال اتفاقات خوبی در حوزه استاندارسازی مدارس رخ دهد.
مدیرکل امور اداری و تشکیلات وزارت آموزش و پرورش همچنین به وضعیت مدارس خشت و گلی در کشور اشاره کرد و گفت: تلاش می‌شود تا مهرماه امسال مدارس خشت و گلی در تمام استان‌های کشور غیر از سیستان و بلوچستان جمع آوری شود.
حسین پور اضافه کرد: بعد از مدارس خشت و گلی، مدارس سنگی و بعد کانکسی در دستور کار وزارت آموزش و پرورش قرار دارد.
وی با اشاره به افزایش اعتبارات عمرانی، بیان داشت: در سال ۹۶ لایحه بودجه ۵۲۰ میلیارد تومان بود که این رقم امسال به سه هزار میلیارد تومان افزایش یافته و امیدواریم با تخصیص مناسب اهداف مورد نظر اجرایی شود.