خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 08 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فرصت جدید ترامپ به روسیه برای دستیابی به توافق با اوکراین

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | سه شنبه، 07 مرداد 1404 - 22:41
رئیس جمهور آمریکا گفته است که دولت واشنگتن می‌خواهد ظرف ۱۰ روز با روسیه در مورد حل مناقشه اوکراین به توافق برسد.
اعمال،روز،خبرنگاران،صحبت،انگليس،جمهور،آمريكا،رئيس

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم حسینی - دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در هواپیمای خود در مسیر آبردین به واشنگتن به خبرنگاران گفت: دولت واشنگتن می‌خواهد ظرف ۱۰ روز با روسیه در مورد حل مناقشه اوکراین به توافق برسد، در غیر این صورت عوارض گمرکی بر واردات اعمال خواهد کرد.
رئیس جمهور آمریکا در پاسخ به سوالی در مورد چگونگی کاهش مهلت ۵۰ روزه قبلی گفت: "۱۰ روز دیگر از امروز.
"
وی افزود: سپس ما تعرفه‌ها و چیز‌های دیگری را اعمال خواهیم کرد و نمی‌دانم که آیا این بر روسیه تأثیر خواهد گذاشت یا خیر، زیرا بدیهی است که می‌خواهد جنگ را ادامه دهد، اما ما تعرفه‌ها و چیز‌های مختلفی را که اعمال می‌کنید، اعمال خواهیم کرد، ممکن است بر آنها تأثیر بگذارد یا نگذارد، اما می‌تواند.
"
رئیس جمهور آمریکا همچنین گفت که طرح انگلیس برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین هرگز در جلسات او با نخست وزیر انگلیس، کی‌یر استارمر در روز قبل مطرح نشده است.
ترامپ که در هواپیمای ایر فورس وان صحبت می‌کرد، خاطرنشان کرد که آنها "تقریباً تمام روز" را با هم گذراندند، اما در مورد تصمیم آتی انگلیس صحبتی نکردند.
او به خبرنگاران گفت: "ما هرگز در این مورد صحبت نکردیم، جای تعجب است.
شاید کمی در کنفرانس خبری صحبت کردیم، اما ما هیچ نظری در مورد آن نداریم."
ترامپ افزود که ایالات متحده بر ارائه کمک‌های بشردوستانه از جمله غذا برای غیرنظامیان در غزه، تمرکز خواهد کرد و انتظار می‌رود اتحادیه اروپا نیز در این امر مشارکت کند.
او گفت: "امیدوارم که این کمک‌ها به درستی توزیع شود.
" او همچنین مدعی شد که فشار بر اسرائیل می‌تواند به معنای "پاداش دادن به حماس" باشد.
منبع: تاس