خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 08 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

احیای 34 واحد صنعتی با 520 میلیارد تومان تزریق اعتبار

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 07 مرداد 1404 - 19:53
استاندار اردبیل، گفت: 34 واحد صنعتی و تولیدی نیمه تمام در شهرستان های مختلف استان اردبیل وجود دارد که با تزریق 520 میلیارد تومان قابل احیا هستند.
اردبيل،استان،ستادي،مديران،استاندار،گزارش،تسنيم،يگانه،معاونان

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، مسعود امامی یگانه عصر امروز در نشست هم‌اندیشی با مدیران ستادی استانداری اردبیل، اظهار کرد: اولویت اصلی برنامه‌‌ریزی‌ها و هدف‌گذاری‌ها سر و سامان دادن به شرایط اقتصادی استان اعم از کاهش نرخ تورم، بیکاری و تسهیل‌گری در حمایت از سرمایه‌گذاران است.
وی افزود: سرمایه‌گذاری آسان مورد تاکید و توجه جدی ما است و در این زمینه امیدواریم از طریق درگاه ملی صدور مجوزها شرایط سهل و آسانی را در همراهی سرمایه‌گذاران شاهد باشیم.
استاندار اردبیل با اشاره به اولویت‌های دولت محلی در حوزه‌هایی نظیر سرمایه‌گذاری آسان، نهضت مدرسه‌سازی، اجرای طرح‌های تولید انرژی تجدیدپذیر و پروژه‌های زیرساختی، از مدیران ستادی خواست این برنامه‌ها را با جدیت پیگیری کرده و به روند عملیاتی شدن آنها سرعت بخشند.
امامی‌ یگانه بر ضرورت تمرکز بر اولویت‌های اجرایی استان در حوزه‌های عمرانی، اقتصادی، سیاسی و منابع انسانی تأکید کرد و گفت: مدیران و معاونان ستادی باید تحقق این برنامه‌ها را در اولویت کاری خود قرار دهند.
وی فعال‌سازی گروه‌های محله‌محور و ارتقای شاخص‌های اجتماعی را از جمله اهداف مهم حوزه سیاسی و اجتماعی عنوان کرد.
استاندار اردبیل با اشاره به تشکیل مجمع مشورتی استان با 27 گروه تخصصی تصریح کرد: این مجمع با حضور اساتید و نخبگان و به‌ دور از موازی‌کاری با دستگاه‌ها، نقش مشاوره‌ای تخصصی در تصمیم‌سازی ایفا می‌کند و دیدگاه‌های کارشناسی را برای ارتقای مدیریت استان ارائه خواهد داد.
به گزارش تسنیم، در این نشست معاونان استاندار اردبیل و مدیران ستادی استان نیز گزارش اقدامات انجام‌ شده و دیدگاه‌ها و برنامه‌های خود را در راستای تحقق اهداف دولت محلی ارائه کردند.
انتهای پیام/131