خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 08 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

امانی: بعد از خروج اتباع با مشکل کاهش شدید نیروی پاکبان مواجه شده‌ایم؛ اگر این روند ادامه یابد، نظافت شهر با بحران جدی مواجه خواهد شد

اعتماد | همه | سه شنبه، 07 مرداد 1404 - 13:46
عضو شورای شهر تهران از عدم پاکیزگی شهر به دلیل نبود پاکبانان در سطح شهر انتقاد کرد و گفت: اخیرا با مشکلی مواجه شدیم و آن هم کاهش شدید نیروی پاکبان با باز گردان اتباع به کشورشان است و ۸۰ درصد نیروی پیمانکاران در این زمینه کاهش یافته است. اگر این روند ادامه یابد، نظافت شهر با بحران جدی مواجه خواهد شد.
شهر،تهران،نظافت،كاهش،نيروي،شهرداري،شوراي

عضو شورای شهر تهران از عدم پاکیزگی شهر به دلیل نبود پاکبانان در سطح شهر انتقاد کرد و گفت: اخیرا با مشکلی مواجه شدیم و آن هم کاهش شدید نیروی پاکبان با باز گردان اتباع به کشورشان است و ۸۰ درصد نیروی پیمانکاران در این زمینه کاهش یافته است.
اگر این روند ادامه یابد، نظافت شهر با بحران جدی مواجه خواهد شد.
کد خبر: 726713 | ۱۴۰۴/۰۵/۰۷ ۱۳:۳۵:۳۳
ناصر امانی عضو شورای شهر تهران از عدم پاکیزگی شهر به دلیل نبود پاکبانان در سطح شهر انتقاد کرد و گفت: اخیرا با مشکلی مواجه شدیم و آن هم کاهش شدید نیروی پاکبان با باز گردان اتباع به کشورشان است و ۸۰ درصد نیروی پیمانکاران در این زمینه کاهش یافته است.
اگر این روند ادامه یابد، نظافت شهر با بحران جدی مواجه خواهد شد.
به گزارش ایلنا، ناصر امانی در تذکر پیش از دستور خود در جلسه امروز شورای شهر تهران با اشاره به وضعیت نظافت و نگهداشت شهر و تذکر چندین باره‌اش به شهرداری در این زمینه، گفت: بعد از اینکه تعداد پیمانکاران نظافت شهر تهران از ۱۴۰ نفر به ۱۴ پیمانکار تقلیل یافت بارها انتقاد کردم و الان وقتی به بازدید می رویم همه از این وضعیت نظافت معترض هستند و ما در بودجه امسال سقف بودجه را به دلیل تغییر روش جمع آوری زباله و نظافت تغییر دادیم؛ اما هنوز در بر روی همان پاشنه می‌چرخد.
وی با بیان اینکه اخیرا با مشکلی مواجه شدیم و آن هم کاهش شدید نیروی پاکبان با باز گردان اتباع به کشورشان است و ۸۰ درصد نیروی پیمانکاران در این زمینه کاهش یافته است، گفت: من بازدیدی از یک منطقه داشتم و متوجه شدم که در یک ناحیه پیمانکار ۱۸۵ نیرو داشته که الان تنها ۳۵ نفر نیرو دارد که ۳۰ نفر از این افراد باز هم اتباع هستند و اگر این افراد هم به کشورشان بروند این پیمانکار نظافت شهر که پیمانکار چند منطقه است تنها ۵ نیرو دارد و کار را ادامه می‌دهد.
عضو شورای شهر تهران ادامه داد: چندین‌بار از شهرداری تهران خواستیم در این زمینه به ما گزارش دهد؛ اما نمی‌دانم چرا شهرداری در ارائه این گزارش به شورای شهر تعلل می‌کند و ما در آستانه اربعین هستیم و قرار است یک سوم نیروهای خدماتی در پوشش این مراسم مهم و معنوی به کار گرفته شوند و این توان نواحی را کاهش می‌دهد و شما در سطح شهر تردد کنید می‌بینید که وضعیت نظافت مناسب نیست و شهرداری تهران برای جذب پاکبان فراخوان زده؛ اما در یک ناحیه فقط یک ایرانی مراجعه کرده و باید فرهنگ‌سازی شود و شهرداری تهران باید برای جایگزینی این ۱۰ هزار نفر پاسخ دهد و یادمان نرود که پاکیزگی شهر اصلی‌ترین وظیفه شهرداری تهران است.