خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 08 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فرضیه «پاستیل» و «پوکی استخوان» رد شد

مهر | سلامت و پزشکی | سه شنبه، 07 مرداد 1404 - 13:41
دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، یکبار برای همیشه به ماجرای خوردن پاستیل برای جلوگیری از پوکی استخوان، پایان داد.
پوكي،استخوان،پاستيل،D،كلسيم،ويتامين

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وبدا، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در خصوص اینکه «پاستیل از پوکی استخوان جلوگیری می‌کند»، اعلام کرد: این باور فاقد شواهد علمی بوده و پاستیل‌ها تأثیری در پیشگیری از پوکی استخوان ندارند.
پاستیل‌ها عمدتاً از ژلاتین، شکر، رنگ‌های مصنوعی و طعم‌دهنده‌ها تشکیل شده‌اند و فاقد مقادیر مؤثر کلسیم و ویتامین D هستند که برای سلامت استخوان‌ها ضروری‌اند.
بنابراین مصرف آن‌ها نقشی در پیشگیری از پوکی استخوان ندارد.
همچنین به دلیل داشتن کالری بالا و محتوای زیاد قند، مصرف بیش از اندازه پاستیل می‌تواند منجر به اضافه‌وزن شود.
چاقی به‌عنوان یکی از عوامل خطر ابتلاء به بیماری‌های استخوانی مانند پوکی استخوان و آرتروز شناخته می‌شود و ممکن است عوارض این بیماری‌ها مانند درد و التهاب را نیز تشدید کند.
به طور کلی توصیه می‌شود برای حفظ سلامت استخوان‌ها، از منابع غذایی غنی از کلسیم و ویتامین D مانند لبنیات کم‌چرب، ماهی‌های استخوان‌دار، سبزی‌های برگ سبز و همچنین قرار گرفتن در معرض نور خورشید و فعالیت بدنی منظم استفاده شود.