خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 07 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کاهش 30 درصدی تصادفات فوتی در لرستان/ لزوم تقویت مهندسی ترافیک در خرم‌آباد - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 07 مرداد 1404 - 13:31
در حالی که آمارهای پزشکی قانونی از کاهش تلفات رانندگی در لرستان حکایت دارد، پلیس راهور نسبت به تشدید مشکلات ترافیکی در خرم آباد هشدار می دهد و خواستار اصلاح فوری ساختارهای شهری و مهندسی معابر است.
لرستان،ترافيك،پليس،فاخري،تصادفات،توزيع،كاهش،شهر،–،آمارها،اجز ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، آمارها از کاهش چشمگیر تلفات رانندگی در لرستان خبر می‌دهند، اما در خیابان‌های خرم‌آباد، نفس شهر هنوز زیر فشار ترافیکی سنگین به شماره افتاده است.
شهری که با خیابان‌هایی محدود، خودروهایی پرتعداد، و طراحی تک‌هسته‌ای، هر روز درگیر گره‌هایی می‌شود که تنها با صبر و بوق و دود باز می‌شوند.
در مرکز خرم‌آباد، ازدحام نه یک پدیده مقطعی، بلکه بخشی از زیست روزمره شهروندان شده است.
خدمات اداری، درمانی، مالی و آموزشی، همگی در دل بافت مرکزی فشرده شده‌اند و این تمرکز، خرم‌آباد را به مقصد سفرهای روزانه از اطراف بدل کرده؛ سفری که آغازش ساعت‌ها در ترافیک است و پایانش نارضایتی مزمن مردم.
با وجود آنکه لرستان در مقیاس استانی توانسته نرخ مرگ‌ومیرهای جاده‌ای را تا حدودی مهار کند، خیابان‌های درون‌شهری – به‌ویژه در خرم‌آباد – از نبود برنامه‌ریزی، کمبود پارکینگ و ضعف زیرساختی رنج می‌برند؛ مسائلی که حتی بهترین آمارها را نیز در حاشیه می‌برند.
سرهنگ کریم فاخری، رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی لرستان، در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: طبق اعلام پزشکی قانونی، آمار تصادفات فوتی استان لرستان تا امروز حدود 30 درصد کاهش یافته است.
او ترافیک را امری انسانی و اجتماعی دانست و چهار عنصر «انسان، وسیله نقلیه، جاده و راه» را اجزای اصلی آن معرفی کرد و افزود: برخلاف تصور عمومی، تنها بخشی از مسئولیت ترافیک بر عهده پلیس است؛ فرهنگ، مهندسی و توزیع خدمات نقش مهم‌تری دارند.
فاخری، با تأکید بر اهمیت نقش شهرداری‌ها در درون شهر و راهداری در جاده‌ها، تصریح کرد: پلیس در انتهای زنجیره ترافیک قرار دارد و بیشتر با کسانی برخورد می‌کند که سایر اجزای سیستم در مهارشان ناکام مانده‌اند.
او با اشاره به بافت فشرده خرم‌آباد، تمرکز خدمات در هسته مرکزی را عامل افزایش حجم سفر و بروز مشکلات دانست و گفت: نبود پارکینگ در مرکز شهر باعث نارضایتی مردم شده و یکی از راهکارهای کاهش مشکلات ترافیکی، توزیع خدمات در سطح محلات است.
فاخری از طراحی یکپارچه و تک‌هسته‌ای دیگر شهرهای لرستان نیز انتقاد کرد و تأکید کرد: باید با نصب تابلوهای مناسب، توسعه دوربین‌های کنترل هوشمند و توزیع عادلانه خدمات شهری، از تشدید ترافیک جلوگیری کرد.
رئیس پلیس راهور لرستان همچنین به تحلیل آماری تصادفات پرداخت و اعلام کرد: 32 درصد از تصادفات درون‌شهری ناشی از عدم توجه به جلوست.
انتهای پیام/