خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 07 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

صالحی: صیانت از فرهنگ مستلزم تخصیص اعتبارات کافی است

مهر | فرهنگی و هنری، سیاسی | سه شنبه، 07 مرداد 1404 - 08:06
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: اگر به دنبال آن هستیم که از فرهنگ به عنوان زیرساخت کشور صیانت کنیم، حتماً این کار بدون اعتبارات کافی، غیرممکن است.
همت،درصد،اعتبارات،فرهنگ،اعتبار،دليل

به گزارش خبرنگار مهر، سید عباس صالحی در جلسه علنی امروز (سه شنبه، ۷ مردادماه) مجلس شورای اسلامی و در پاسخ به سوال فتح‌الله توسلی نماینده بهار و کبودرآهنگ در مجلس، درباره «دلیل بی توجهی و ترک فعل در خصوص وظایف اصلی وزارت خانه»، «دلیل بی توجهی به تعهدات وزارتخانه در نقاط مختلف کشور و توزیع ناعادلانه اعتبارات در کشور» و «دلیل انتصابات خاص در وزارتخانه»، گفت: اگر به دنبال آن هستیم که از فرهنگ به عنوان زیرساخت کشور صیانت کنیم، حتماً این کار بدون اعتبارات کافی، غیرممکن است.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان کرد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در سال ۱۴۰۳ در مجموع سه همت در حوزه هزینه‌ای اعتبار داشت و امسال با تلاش‌هایی که صورت گرفت، این اعتبارات به حدود ۴.۵ همت رسید و ۵۰ درصد افزایش داشت.
البته ۷۶ درصد مربوط به هزینه‌های پرسنلی، پشتیبانی و صندوق اعتباری هنر است و اگر ۱۰۰ درصد اعتبار را هم داشته باشیم، مجموع ۲۴ درصد باقی مانده حدود یک همت است که طبعاً این اعتبارات به طور کامل تخصیص داده نمی‌شود.
وی درباره پروژه‌های نیمه تمام وزارت فرهنگ، گفت: حدود ۳۴۳ پروژه نیمه تمام داریم و امسال که اعتبار تملک و دارایی ما ۱۳۶ درصد افزایش یافته است، به ۲ همت رسیده است، در حالی که سال قبل ۸۰۰ میلیارد تومان بود.
بر این اساس، مسیر پروژه‌های نیمه تمام با اختصاص ۲ همت بیش از ۱۰۰ سال زمان خواهد برد.
در حال تکمیل