خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 07 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دیدگاه فرانسه و عربستان در کنفرانس سازمان ملل در نیویورک پیرامون غزه

مهر | بین‌الملل | دوشنبه، 06 مرداد 1404 - 20:52
وزرای خارجه فرانسه و عربستان در کنفرانس سازمان ملل در نیویورک، بدون محکوم کردن ادامه جنایت های صهیونیست ها در اراضی اشغالی فلسطین، به بیان دیدگاه های خود در خصوص غزه پرداختند.
غزه،كنفرانس،كشور،خارجه،فرانسه،وزير،راهكار،موسوم،عربستان،فلسط ...

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، ژان نوئل بارو وزیر خارجه فرانسه امروز دوشنبه در کنفرانس موسوم به راهکار دو دولتی در نیویورک در سخنانی بدون محکوم کردن ادامه جنایت‌های اشغالگران صهیونیست علیه مردم مظلوم غزه اعلام کرد: ما توانستیم ۱۲۵ کشور را گرد هم آوریم که ۵۰ کشور از آنها در سطح وزیر حضور داشتند.
وزیر خارجه فرانسه در این خصوص ادامه داد: وضعیت غزه فراتر از تصور است.
پس از کنفرانس، ما یک چشم‌انداز مشترک برای آینده غزه اتخاذ خواهیم کرد.
نشست سازمان ملل گامی سرنوشت ساز در عملی کردن راهکار (موسوم به) دو دولتی است.
یکی از اهداف کنفرانس، اخذ تعهدات از کشورهای اروپایی است که قصد خود را برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین اعلام کرده‌اند.
از سوی دیگر، فیصل بن فرحان وزیر خارجه عربستان نیز در این خصوص گفت: عربستان و فرانسه مصمم اند که توافق بین المللی درباره راهکار (موسوم به) دو دولتی را به واقعیتی ملموس و عینی تبدیل کنند.
حمایت کامل خود را از تلاش‌های قطر، مصر و آمریکا برای احیای آتش بس در غزه اعلام می‌کنیم.
وزیر خارجه عربستان گفت: با هر گونه تلاش برای جدا کردن غزه از اراضی فلسطینی و یا آواره کرده ساکنان آن مخالفیم.
عادی سازی روابط با اسراییل منوط به تشکیل کشور مستقل فلسطینی است و مادامی که جنگ در غزه متوقف نشود، از عادی سازی خبری نیست.
ریاض از موضع رییس جمهور فرانسه (درباره تلاش برای به رسمیت شناختن کشور مستقل فلسطین) تشکر می‌کند.
کشورهای بسیاری مایلند کشور فلسطین را به رسمیت بشناسند؛ اما مترصد زمان مناسبی برای انجام این کار هستند.
گفتنی است که کنفرانس بین المللی موسوم به راهکار دو دولتی درباره فلسطین به ریاست مشترک فرانسه و عربستان سعودی امروز دوشنبه رسماً در مقر سازمان ملل متحد در نیویورک آغاز شده و به مدت ۲ روز ادامه خواهد داشت.
این کنفرانس در سطح وزرای امور خارجه برگزار خواهد شد و دور دوم آن در سطح سران کشورها در طول جلسات مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک یا در پاریس در هفته آخر سپتامبر برگزار می‌گردد.
این کنفرانس قرار بود بین ۱۷ تا ۲۰ ژوئن برگزار شود، اما به دلیل تجاوز صهیونیست‌های اشغالگر به ایران به تعویق افتاد.