خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 07 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کاهش ناترازی برق با احداث هفتگی نیروگاه ها/افزایش 4 هزار مگاواتی ظرفیت برق حرارتی

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 06 مرداد 1404 - 18:30
وزیر نیرو با اشاره به کاهش مصرف برق در تابستان امسال، از همراهی مردم و توسعه زیرساخت های تولید و توزیع انرژی تقدیر کرد و گفت: ظرفیت تولید برق حرارتی کشور تا پایان ماه جاری 4 هزار مگاوات افزایش خواهد یافت.
برق،مصرف،توليد،كشور،محرابيان،انرژي،پايان،كاهش

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ملارد، علی‌اکبر محرابیان وزیر نیرو در مراسم بهره‌برداری از واحد بخاری نیروگاه رودشور سنکرون با بیان اینکه منابع انسانی مزیت اصلی کشور هستند، اظهار داشت: با تکیه بر خرد و دانش نیروی انسانی می‌توان مدیریت بهینه منابع و مصرف را در مسیر توسعه پایدار محقق کرد.
وی با اشاره به اهمیت تناسب میان مصرف و تولید انرژی گفت: برای رعایت الگوی توزیع در حوزه آب و برق، سازوکارهای لازم طراحی شده که به‌زودی وارد مرحله اجرا می‌شود.
محرابیان با اشاره به آینده چالش‌برانگیز بخش انرژی تأکید کرد: در آینده با جنگ سایبری و انقلاب پنجم صنعتی مواجه خواهیم بود، بنابراین باید با پرهیز از مصارف نادرست، در مسیر تأمین درست و دقیق انرژی گام برداریم.
وزیر نیرو با تقدیر از مردم بابت همراهی در کاهش مصرف برق تصریح کرد: امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته، مصرف برق در کشور کاهش داشته که این موضوع نشان‌دهنده همراهی مردم و توسعه پروژه‌های متنوع تولید و توزیع برق در سراسر کشور است.
وی با اشاره به سیاست دولت برای جبران ناترازی‌ها در حوزه برق گفت: با احداث نیروگاه‌های حرارتی و خورشیدی، روند کاهش ناترازی در تولید برق ادامه دارد و تا پایان سال، هر هفته شاهد افتتاح نیروگاه‌های جدید خواهیم بود.
محرابیان در پایان خاطرنشان کرد: ظرفیت تولید برق حرارتی کشور تا پایان ماه جاری 4 هزار مگاوات افزایش می‌یابد و در همین راستا، واحد بخاری نیروگاه رودشور سنکرون نیز در شرایط سخت جنگی به بهره‌برداری رسید.
انتهای پیام/