الحاق 2400 هکتار اراضی ملی گرمی به منطقه آزاد
فرماندار شهرستان گرمی، گفت: 2 هزار و 400 هکتار از مراتع و زمین های منابع ملی به منطقه آزاد اردبیل الحاق شده تا گرمی نیز از مزایای این منطقه بهره مند شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، رحمت فیاضی عصر امروز در همایش توسعه گرمی همزمان با 6 مرداد روز گرمی، اظهار کرد: در چنین روزی شهرستان محروم و مرزی گرمی میزبان رهبر معظم انقلاب بود که در سفر تاریخی 6 مرداد سال 79 بستر و زمینه توسعه این شهرستان را فراهم کردند.
وی ضرورت توسعه نیروگاههای خورشیدی را در پایداری انرژی مصرفی به ویژه در بخش کشاورزی و توسعه باغات یادآور شد و افزود: با تلاش دولت چهاردهم سعی بر این است تا ناترازی انرژی از طریق توسعه نیروگاههای خورشیدی برطرف شود.
فرماندار شهرستان گرمی با برشمردن مبانی توسعه شهرستان گرمی تصریح کرد: در رفع محرومیت این شهرستان بالاتر از فعالیتهای عمرانی و سرمایهگذاری، بهتر است فکر و اندیشه خودمان را اصلاح کرده و با افزایش ظرفیت و تحملپذیری به رقیب و نظر مخالفان احترام قائل شویم.
فیاضی گفت: خروجی این همایش باید متفاوت از نشستهای گذشته باشد چرا که هدف ما نشستن، گفتن و برخاستن نبود بلکه ما در قالب کارگروههای تخصصی و با اولویت محرومیت و موانع توسعه گرمی سعی داریم تا به حل این مشکلات و دغدغهها کمر همت ببندیم.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: باید کاری بکنیم تا سه بانک عاملی که در این شهرستان به دلیل کمبود نقدینگی در شرف تعطیلی قرار گرفتند، احیا شده و خودشان زمینهساز پشتیبانی از تولید و رونق فعالیتهای اقتصادی باشند.
فرماندار شهرستان گرمی استفاده از ظرفیت نخبگان در عرصههای مختلف را بسیار ضروری اعلام کرد و یادآور شد: ما معتقدیم نیروی انسانی متخصص، توانمند و متعهد میتواند گرهگشای مشکلات و نارساییهای گرمی باشد.
فیاضی اضافه کرد: بالاتر از شرایط مرزی بیلهسوار که در 300 هکتار راهاندازی منطقه آزاد ایجاد شده، در شهرستان گرمی ما با داشتن زمین و مرتع به راحتی میتوانیم پذیرای توسعه منطقه آزاد باشیم.
وی بیان کرد: با تاکید استاندار اردبیل در سفر اخیر قرار شد تا 2 هزار و 400 هکتار از اراضی ملی گرمی به منطقه آزاد اضافه شده و تا این شهرستان نیز از مزایای این منطقه استفاده کند.
فرماندار شهرستان گرمی در ادامه اظهار کرد: نباید تنها شهرستان بیلهسوار از مزایای منطقه آزاد استفاده کند در حالی که این ظلم بزرگی است که شهرستان گرمی با داشتن اراضی ملی از این فرصت توسعه بیبهره بماند.
فیاضی ضرورت احیای گمرک آزادلو و فعال کردن آن را یادآور شد و تصریح کرد: در حوزه عمران شهری نیز در کنار ساماندهی رودخانه گرمی، تلاش بر این است تا عمران و آبادانی داخل شهر و مناطق اطراف مورد توجه قرار گیرد.
وی به صدای العطش روستاهای گرمی به ویژه موران اشاره کرد و گفت: برای تکمیل فاز دوم مجتمع آبرسانی این منطقه 15 میلیارد تومان اعتبار گرفتهایم و قرار است روستاهایی که حتی تا 10 روز آب شرب ندارند، از نعمت آب آشامیدنی بهرهمند شوند.
فرماندار شهرستان گرمی در ادامه خاطرنشان کرد: ما مدیران و مسئولان چسبنده به میز مدیریتی نمیخواهیم بلکه انتظار میرود مدیران استانی بدون دهنکجی به توسعه شهرستانها، در این مسیر گام جدی و عادلانه را بردارند.
فیاضی انتقال آب از سد عمارت را اولویت تأمین آب پایدار شهرستان گرمی اعلام کرد و یادآور شد: 60 هزار نفر جمعیت شهری و روستایی در این شهرستان در انتظار انتقال آب از سد عمارت هستند که در این باب نباید کوچکترین کوتاهی از سوی مسئولان انجام شود.
وی ضرورت احداث سد سینهسر و سد کلهسر را یادآور شد و اضافه کرد: 10 کیلومتر آسفالت راه مرزی در این شهرستان شروع شده که این میزان تا 25 کیلومتر ادامه خواهد داشت.
انتهای پیام/131/