خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

لاوروف: روسیه برای نخستین بار در تاریخ، به تنهایی با تمام غرب می‌جنگد

مهر | بین‌الملل | دوشنبه، 06 مرداد 1404 - 15:12
وزیر خارجه روسیه می‌گوید که این کشور برای نخستین بار در تاریخ خود، با تمام غرب در حال جنگیدن است.
روسيه،جنگ،لاوروف،مسكو،تاكيد،اشاره،اوكراين

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تاس، سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه با اشاره به جنگ ترکیبی که غرب علیه این کشور به‌راه انداخته، گفت که مسکو برای نخستین بار در تاریخ بدون هیچ حمایتی در حال نبرد است.
لاوروف تاکید کرد: کارهای زیادی داریم و مهم‌ترین آن، شکست دادن دشمن است.
روسیه برای اولین بار در تاریخش، به تنهایی در مقابل تمام غرب می‌جنگد.
وی افزود: ما هم در طول جنگ جهانی اول و هم جنگ جهانی دوم، متحدانی داشتیم اما حالا در میدان نبرد، هیچ متحدی نداریم.
بنابراین، باید به خودمان متکی باشیم و نباید از خودمان ضعف نشان داده یا در آن گرفتار شویم.
جایی برای تعلل نیست.
دیپلمات ارشد روسیه تصریح کرد: در جریان جنگ سرد، بین آمریکا و شوروی احترام متقابلی برقرار بود؛ چیزی که امروز اثری از آن وجود ندارد.
وی با اشاره به اینکه کرملین بر حفاظت از امنیت خود تمرکز کرده است، افزود: تنها چیزی که می‌توانم بگویم این است که اروپا وحشت‌زده و متشنج و بدیهی است که بخش قابل توجه این دستپاچگی، تقلا برای حفظ قدرت است.
آنها میلیاردها یورو هزینه کرده‌اند و تنها دلیل آن هم این است که اروپا برای حذف روسیه به عنوان یک رقیب، از اوکراینی‌ها به عنوان دژکوب استفاده می‌کند.
لاوروف بر شروط روسیه مبنی بر عدم پیوستن اوکراین به ناتو و گسترش بیشتر این ائتلاف نظامی و همچنین به رسمیت شناختن واقعیت‌های ارضی و قلمرویی جدید که در قانون اساسی مسکو ترسیم‌شده است، تاکید کرد.
وی با اشاره به اینکه مسکو بر خواسته مشروع‌ خود تاکید دارد، گفت که «هیچ جایگزنی برای عملیات ویژه نظامی در اوکراین وجود نداشت.»