خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 06 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اتاق فکر ملی امنیت غذایی با مشارکت دانش‌بنیان‌ها تشکیل می‌شود

مهر | دانش و فناوری | دوشنبه، 06 مرداد 1404 - 13:41
دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان غذا و کشاورزی ضمن تبیین رویکردها و اولویت‌های فناورانه بر هم‌افزایی زیست‌بوم دانش‌بنیان برای تحقق امنیت غذایی پایدار تاکید کرد.
كشاورزي،فناوري،ستاد،توسعه،پايدار،علمي،فناورانه،اجرايي،جهاد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، نخستین نشست دبیرخانه ستاد توسعه کشاورزی پایدار بر اساس دستور ویژه ریاست جمهور و متعاقب نشست معاون علمی، فناوری و دانش‏بنیان ریاست جمهوری و وزیر جهادکشاورزی برگزار شد.
در این جلسه، ارژنگ جوادی، دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش‏‌بنیان غذا و کشاورزی، با اشاره به اهمیت بهره‌مندی از توان شرکت‌های دانش‌بنیان در عبور از گلوگاه‌های فناورانه، تأکید کرد: تجارب موفق برخی شرکت‌های دانش‌بنیان در رفع وابستگی‌ها نشان می‌دهد که مسیر توسعه پایدار کشاورزی از تعامل سه‌جانبه میان نهادهای علمی، دستگاه‌‏های اجرایی و بخش خصوصی می‌گذرد.
این ستاد تمام تلاش خود را برای هدایت هدفمند ظرفیت فناورانه کشور در رفع چالش‌‏های بخش کشاورزی به‌کار خواهد گرفت.
وی در ادامه افزود: ستاد با تمرکز بر انتقال فناوری، ارتقاء کیفی تولیدات کشاورزی و اتصال شرکت‌های فناور به اولویت‌های اجرایی وزارت جهاد کشاورزی، نقش تسهیل‌گر خود را در این چرخه نوآوری ایفا می‌کند.
بر اساس مصوبات این نشست، ساختار ستاد توسعه کشاورزی پایدار با محوریت دانشگاه تهران، مشارکت وزارت جهاد کشاورزی، سازمان تات و معاونت علمی و فناوری، طی ۵ سال آینده به عنوان اتاق فکر ملی در حوزه امنیت غذایی و توسعه کشاورزی نوین مورد توافق قرار گرفت.
در این جلسه همچنین مقرر شد که دستاوردهای فناورانه بلااستفاده موجود در مراکز تحقیقاتی احصا و در قالب الگوهای بومی‌شده برای اجرا در استان‌ها پایلوت شوند تا مسیر تجاری‌سازی فناوری در بخش کشاورزی شتاب گیرد.
این نشست سرآغاز فصلی نوین از هم ‏افزایی علمی‌ ـ‌ اجرایی برای حفاظت از منابع پایه، کاهش وابستگی و امنیت غذایی پایدار خواهد بود.