راه اندازی کارگاه آموزش فنی و حرفه ای در 120 روستای استان بوشهر
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان بوشهر با بیان اینکه 121 کارگاه آموزش مهارتی در شهرهای استان فعال است گفت: در این راستا کارگاه آموزش فنی و حرفه ای در 120 روستای استان بوشهر راه اندازی شده است.

عبدالمجید دراهکی مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان بوشهر در گفتوگو با خبرنگار تسنیم بیکاری را چالش اصلی استان دانست و گفت: توانمندسازی نیروی انسانی از طریق آموزشهای فنی بهترین راه حل اشتغال پایدار است.
وی با اشاره به ظرفیتهای استان در حوزههای نفت، گاز، پتروشیمی و صنایع دریایی، بر ضرورت آموزش نیروی کار ماهر تأکید کرد و افزود: استان بوشهر از توانمندی بالایی در عرصه صنایع نفت، گاز و پتروشیمی، حوزه دریا، صنایع دریایی، شیلات، بندر حوزه گردشگری دریایی و محصولات کشاورزی فصلی و خارج از فصل، معادن و انواع بنگاههای اقتصادی است که این ظرفیتها، استان را به قطب صنعتی در سطح کشور تبدیل کرده است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان بوشهر با بیان اینکه با این ظرفیتها استان بوشهر نباید با چالش شغل مواجه باشد خاطرنشان کرد: اکنون بیش از 137 نفر نیروی جوشکاری حرفهای در مجموعه نیروگاه اتمی بوشهر مشغول به کار هستند که قبل از بکارگیری این نیروها قرار بود این تخصصها خارج از کشور تأمین شود.
دراهکی از فعالیت نیروی جوشکاری آلومینیوم در مجموعههای صنایع دریایی شهید محلاتی بوشهر خبر داد و بیان کرد: برای اولین بار در کشور که هیچگونه استاندارد جوش آلیاژ آلومینیوم وجود نداشت اکنون آموزش این مهارت در استان بوشهر آغاز شده است و نزدیک به 220 نفر نیروی جوشکاری آلومینیوم در مجموعه شهید محلاتی بوشهر فعال است.
وی با بیان اینکه 121 کارگاه آموزش مهارتی در شهرهای استان فعال است گفت: در این راستا کارگاه آموزش فنی و حرفهای در 120 روستای استان بوشهر راهاندازی شده است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان بوشهر اقدامات اجرایی این مجموعه در سال جاری را شامل آموزش مهارتی در 103 کارگاه برای سربازان در پادگانها، ایجاد 3 مرکز تخصصی بانوان در بوشهر، دشتستان و گناوه، راهاندازی نمایشگاه دائمی مشاغل خانگی با 60 غرفه و فعالسازی 15 مرکز توانمندسازی دانشجویی اعلام کرد.
دراهکی با اشاره به اینکه سال گذشته 2 هزار و 288 دوره آموزشی در 697 حرفه ارائه شد خاطرنشان کرد: بر اساس بررسیها آموزش مهارتی در بخش صنعت زمینه اشتغال 87 درصد شرکتکنندگان فراهم شده و 54 درصد در بخش خدمات هم اشتغالزایی شدهاند.
وی از راهاندازی تنها مرکز آموزش صنایع شیلات و بندری کشور در شهرستان دیر خبر داد و تصریح کرد: فاز دوم این مرکز در بخش کارگاههای مجهز و گلخانه و مراکز تفریحی و ورزشی امسال افتتاح میشود.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان بوشهر دیپلماسی مهارتی با قطر را یکی دیگر از برنامهها دانست و گفت: مرکز دیپلماسی مهارتی مشترک بین ایران و قطر به زودی راهاندازی میشود و دستورالعمل آن تهیه و به وزارت امور خارجه ارائه شده است.
دراهکی در پایان ابراز امیدواری کرد با تکمیل این پروژهها، بوشهر به قطب مهارتآموزی کشور تبدیل شود و نرخ بیکاری به حداقل برسد.
انتهای پیام/