خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 06 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

زوج دفاعی استقلال در حال شکل‌گیری؛ رضایت ساپینتو از یک بازیکن

مهر | ورزشی | دوشنبه، 06 مرداد 1404 - 08:41
سرمربی پرتغالی تیم فوتبال استقلال در دیدارهای تدارکاتی اخیر این تیم به ساختار دفاعی آبی ها نگاه ویژه ای داشته است.
استقلال،تركيب،ساپينتو،تداركاتي،دفاعي،ميدان،خط

به گزارش خبرنگار مهر، ریکاردو ساپینتو سرمربی پرتغالی تیم فوتبال استقلال تمرکز ویژه‌ای بر سازماندهی خط دفاعی تیمش در اردوی پیش‌فصل داشته و حالا با گذشت چند بازی دوستانه، تا حدود زیادی به ترکیب ایده‌آل خود در این بخش نزدیک شده است.
در بین مدافعان، عارف آقاسی بیش از سایرین اعتماد کادر فنی را جلب کرده و در هر چهار دیدار تدارکاتی اخیر به صورت ثابت و بدون تعویض به میدان رفته است.
در کنار او، آرمین سهرابیان نیز عملکردی با ثبات داشته و به نظر می‌رسد این دو بازیکن زوج اصلی خط دفاعی استقلال در آغاز لیگ برتر خواهند بود.
در سوی دیگر، رستم آشورماتوف به دلیل مصدومیت فعلاً غایب است و سامان فلاح نیز در مقایسه با سایر گزینه‌ها کمتر مورد استفاده قرار گرفته است؛ موضوعی که جایگاه او در ترکیب اصلی را با ابهام روبه‌رو کرده است.
استقلال تاکنون رو در روی الحسین اردن، کوجالی اسپور ترکیه، الوعب قطر و سپاهان به میدان رفته که حاصل این چهار بازی کسب دو پیروزی و یک تساوی و شکست برای شاگردان ساپینتو بوده و علیرضا کوشکی هم با سه گل زده بهترین عملکرد را نسبت به سایر نفرات ترکیب استقلال در دیدارهای تدارکاتی داشته است.