خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 06 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واکنش بقایی به نقش برخی کشورهای غربی در تداوم نسل‌کشی در فلسطین

مهر | سیاسی | یکشنبه، 05 مرداد 1404 - 22:23
سخنگوی وزارت امور خارجه نسبت به همدستی برخی کشورهای غربی در استمرار نسل‌کشی در فلسطین اشغالی واکنش نشان داد.
غربي،جنايات،صهيونيستي،رژيم

به گزارش خبرگزاری مهر، اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت امور خارجه در پیامی در شبکه ایکس با اشاره به استمرار جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و نقش آمریکا و برخی دیگر از دولت‌های غربی در نسل‌کشی، نوشت: «محو استعماری» فلسطین با رضایت و همدستی نهادینه‌شدهٔ برخی سیاستمداران و تصمیم‌گیران بی‌اخلاق آمریکایی / غربی در حال وقوع است.
وی تاکید کرد: چنین دولت‌های غربی، قطب‌نمای اخلاقی خود را از دست داده‌اند (علیرغم اعتراضات ملت‌هایشان نسبت به جنایات سبعانه رژیم صهیونیستی) و به همین دلیل است که این‌گونه مطیعِ اسرائیلِ شده و می‌توانند به سادگی تجاوزات آشکار آن را حمایت کرده و نسل‌کشی آن را توجیه نمایند.